Uutiset

LiigaPlokin liki neljän viikon mittainen ottelutauko päättyy viikonloppuna kotisalin tuplapeleissä.

Viikonlopun vastustajat ovat sarjataulukon kärkipäässä ja kiinni pudotuspelien kotiedussa. Sekä OrPo, että HPK ovat joukkueita, joille pihtiputaalaiset hävisivät voitokkaasti muuten sujuneen otteluputken aikana. Mahdollisuus revansseihin tuo kotisalin kamppailuille lisämausteensa.

LauantaiN vastuksen, Oriveden Ponnistuksen kreikkalainen päävalmentaja Opostolos Oikonomou on uusi tuttavuus Suomen liigakentillä. OrPon vahvat brasilialaiset, hakkuri Francyele Lemos ja vasenkätinen yleispelaaja Franciele Stedile takovat palloa kovalla voimalla kreikkalaispassari Olga Vergidoun laadukkaista passeista. OrPon riveissä esiintyvät myös pihtiputaalla pelannut kokenut libero Sanna Häkkinen ja pihtiputaalaissyntyinen passari Anni Toivonen.

Sunnuntaina 14.1. pelataan pelataan ja silloin vastassa on tuore Suomen Cupin voittaja HPK. Kivenkovan hämeenlinnalaisryhmän riveissä on myös pihtiputaalaisväriä, kun liberon tonttia hoitaa Saana Koljonen. HPK:n peli on loksahdellut kohdilleen kauden edetessä. Ryhmä uudistui tälle kaudelle poikkeuksellisen paljon, mutta siitä huolimatta se on sarjataulukon kärkipaikoilla ja ehkäpä suurin mestarisuosikki.

LiigaPloki on tällä hetkellä sarjassa viidennellä sijalla ja nouseminen runkosarjassa neljän joukkoon vaatii pisteiden ottamista myös kärkikaartilta. Ennen joulutaukoa pisteiden vieminen LP Viestiltä onnistui. Miten vire on säilynyt joulutauon aikana? Se nähdään viikonlopun kiihkeissä kotipeleissä.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille. POP Reisjärvi FI62 4753 0010 0443 12

Viesti-sarakkeeseen VIP 17-18

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2017 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille. POP Reisjärvi FI62 4753 0010 0443 12