Uutiset

LiigaPloki ja WoVo Rovaniemi pelaavat tämän kauden ensimmäisen keskinäisen ottelunsa sunnuntai-iltana Pihtiputaalla.  
LiigaPlokilla on kahdestatoista ottelusta tilillään neljä voittoa, joista viimeisin viikon takaa Nurmoa vastaan.   Rovaniemen voittosaldo on vielä avaamatta, vaikka joukkue on välillä esittänyt hyviäkin otteita.   Sen iskukykyä on osaltaan laimentanut amerikkalaisvahvistusten loukkaantumiset.   Yksi avainkysymys sunnuntain peliin onkin keskari Jenelle Jordanin pelikyky.   Hänen lisäkseen pisteiden tekovastuu on vahvasti Makena Schoenen ja Ekaterina Klimovan harteilla.   Schoenen (hakkuri/yp) ja Klimovan (keskari/hakkuri) peliroolit ovat vaihdelleet eri otteluissa.
  Kotijoukkue LiigaPloki pelasi keskiviikkoiltana Challenge Cupin toisen osaottelun Gentissa häviten sen kohtuullisen tiukkojen erien jälkeen 3-0.   Europelien päättyessä keskittyminen voidaan suunnata täysin kotimaan sarjoihin.   Peliotteet ovat selkeästi parantuneet viime ja valmennuksen haasteena onkin, millä seitsikolla sunnuntain peliin lähdetään.
  Rovaniemi matkustaa Pihtiputaalle Nurmon kautta, jossa se yrittää lauantaina avata voittotiliään.   LiigaPlokin ottelut jatkuvat heti maanantaina, kun Eurocupeissa loistanut Pölkky Kuusamo saapuu Suomen Cupin puolivälieräkamppailuun LiigaPlokin vieraaksi.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja Euro Cup-pelit ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 18-19

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 18-19

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2018 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95