Pölkky Kuusamo – LiigaPloki 3 – 0 (25-15, 25-22, 25-15)

Pölkky Kuusamo oli kotisalissaan vahva ja otti suoran 3-0 voiton LiigaPlokista. Suurin ero joukkueiden välillä oli syöttö- ja vastaanottopelaamisessa. Pölkky syötti ottelussa peräti 17 ässää, joista Jonna Wasserfaller peräti 9.  LiigaPlokin vastaanotto oli vaikeuksissa läpi ottelun. Toisessa erässä oli pihtiputaalaisilla mahdollisuus tasoittaa ottelu, kun se johti lukemin 21-22. Pölkky kuitenkin vei neljä pistettä putkeen ja pitkälle erätauolle siirryttiin kotijoukkueen 2-0 johdossa.

Kolmannessa erässä Kuusamo jatkoi vahvaa peliään ja LiigaPloki jäi tällä kaudella ensimmäisen kerran ilma erävoittoja.

LiigaPlokin parhaana palkittiin hakkuri Yasmine Madsen, Pölkyn parhaana Veera Hämäläinen.