LiigaPloki jatkoon Suomen Cupissa

JymyVolley Akatemia – LiigaPloki 2-3 (14-25, 15-25, 28-26, 25-16, 6-15)

LiigaPloki selvitti tiensä jatkoon vaikeuksien jälkeen Nurmohallissa pelatussa Suomen Cupin toisen kierroksen ottelussa. Kamppailu oli eriskummallinen monine käänteineen.

Ensimmäinen erä ratkesi 14-14 tilanteessa, kun Sina Stöckmannin syöttövuoro johdatti pihtiputaalaiset erän loppuun saakka. Toinen erä meni myös selvästi LiigaPlokille.

Kolmannessa erässä LiigaPlokin johti jo 3-9, mutta JymyVolley hiipi pikkuhiljaa peliin mukaan hyvillä otteillaan ja osittain myös LiigaPlokin virhesuman takia. Erän lopulla peliin tulivat takaisin Sina Stöckmann ja Jayde Harris. Tilanteesta 24-20 LiigaPloki selvitti yhteensä kuusi eräpalloa, mutta erävoitto kuitenkin kotijoukkueelle.

Kolmannen erän tappio kipsasi pihtiputaalaiset ja hurmoksessa pelanneelle Jymylle puolestaan onnistui neljännessä erässä lähes kaikki.

Ratkaisevaan viidenteen erään LiigaPloki ryhdisti rivinsä ja vei sen selvästi lukemin 6-15.

LiigaPlokin parhaana palkittiin 20 pistettä tehnyt Oona Rasinperä. Sina Stöckmannin saldo oli 18. Roosa Rääpysjärvi pelasi ensimmäistä kertaa liberona ja selviytyi urakastaan erinomaisesti.

Seuraavana vastuksena Suomen Cupissa on LP Kangasala.