Huhhuh!
Eilinen voitto varmisti meidän välieräpaikan tälle kaudelle! Oli aikamoista vuoristorataa, tuli loistavia pisteputkia ja toisaalta taas hirveitä virheputkia, mutta mikä tärkeintä niin saatiin se kolmas VOITTO! Ei tarvitse enää lähteä Kuusamoon ratkaisemaan välieräpaikkaa viidenteen otteluun vaan meillä on vapaapäivä. Välieriin täytyy saada peliä tasaisemmaksi ja omat virheet minimiin niin HPK on aivan voitettavissa. Viikon päästä alkaa taistelu finaalipaikasta!

Aikamoista haipakkaa kun joka toinen päivä pelataan, tässä testataan kenen kantti kestää pisimpään!?? Nyt palautellaan väsymykset pois kropasta ja kohti uutta taistelua ensi viikolla.

Pihtiputaalaisena täytyy sanoa että voi olla ylpeä kotiyleisöstä, meillä on aina ihan huima kannustus jokaisessa pelissä, jatkakaa samaa rataa! 🙂 Muistan myös junnuna ollessani pallotyttönä liigapeleissä saaneeni kylmiä väreitä voitettujen pallorallien kannustuksista.

Kausi alkaa olla loppumetreillä, joten eiköhän oteta näistä viimeisistä hetkistä kaikki irti ja nautita siitä mitä lentopallo voi parhaillaan antaa sekä meille joukkueena että faneille ja taustajoukoille. ?

Aurinkoista kevättä kaikille! 

Ps. Laittakaahan keltaista väriä myös katsomoon lisää! Vaikka sitten pääsiäisen kunniaksi!

#12 Ansku