Ei sarjapisteitä Kiuruvedeltä!

Puijo Wolley – LiigaPloki 3-1 (25-21, 20-25, 25-14, 25-19)

LiigaPloki pelasi vierasottelun kuopiolaista Puijo Wolleytä vastaan Kiuruveden liikuntahallissa. Ottelussa nähtiin kaksi tasaista erää, mutta sen jälkeen  Puijo Wolley hallitsi kolmatta ja neljättä erää selvästi ja otti täydet kolme sarjapistettä 3-1 voitolla.

Ensimmäinen erä eteni alun kuopiolaisjohdon jälkeen LiigaPlokin komennossa tilanteeseen 13-15 saakka. Sen jälkeen LiigaPlokin peli sekosi ja Puijo vei seuraavista kahdeksasta pisteestä seitsemän. Erä Puijolle 25-21.

Toisessa erässä LiigaPloki pääsi peliin mukaan ja vastaanoton toimiessa hyvin myös hyökkäystehoja löytyi. Erävoitto kirjattiin lukemin 20-25.

Kolmas erä oli LiigaPlokin tämän kauden heikoin. Koko ottelun ajan vahvasti syöttänyt Puijo Wolley sai pihtiputaalaisten vastaanottopelin rikki, eikä hyökkäysten rakentelusta sen vuoksi tullut mitään.

Neljäs erä eteni tasalukemissa tilanteeseen 8-8, mutta pelin kaava jatkui siitä eteenpäin. Puijon syöttö murensi LiigaPlokin toiveet otteluvoitosta. Yksi erikoisuus ottelussa oli, että Puijo Wolley syöttämistä 12 ässästä yli puolet pyörähti verkkonauhan kautta LiigaPlokin kenttäpuoliskolle.

LiigaPlokin parhaana palkittu libero Emilia Joensalo oli pettynyt joukkueen suoritukseen: Harmittaa, kun pelattiin niin huonosti ja hävittiin. Vastustaja oli hyvä, mutta me olimme tosi huonoja. Vastaanotto ei toiminut ja silloinkin, kun se toimi, hyökkääjistä ei saada parhaita tehoja irti.

Päävalmentaja KIm Buchwald  -Peli ailahtelee liikaa. Välillä tulee hyviä jaksoja ja heti perään huonoja. Vastaanottopelimme oli tänään huonoa.

TILASTO

LiigaPlokin seuraava ottelu on Pihtipudas-salissa lauantaina 18.11. Vastassa silloin JymyVolley Nurmosta.