LiigaPloki on tehnyt jatkosopimukset kahden keskipelaajansa kanssa. Elizabeth Field , 28 ja Venessa Loukonen, 20, edustavat pihtiputaalaisseuraa myös ensi kaudella.
Field on pelannut urallaan ammattilaisena Tsekissä, Saksassa ja Romaniassa. Tuleva kausi on hänelle kolmas LiigaPlokissa.Elizabeth Field

Venessa Loukonen on hankkinut liigakokemusta aikaisemmin myös Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueessa ja Rovaniemellä, josta hän siirtyi viime kaudeksi Pihtiputaalle.

Venessa Loukonen
Päävalmentaja Alessandro Lodin kommentit:
Ensi kauden joukkue näyttää hyvin erilaiselta. Meillä on paljon uusia pelaajia, mutta on myös hyvä, että entisestä joukkueesta on jatkajia. Elizabeth on kokenut pelaaja ja hän on pelannut kahdella kaudella Pihtiputaalla. Vain pelaajat, jotka haluavat kehittyä, ovatpa sitten 15 tai 35-vuotiaita, voivat pelata LiigaPlokissa. Kokemuksesta ei ole apua, jos pelaajalla ei ole oikeaa mentaliteettia. Elizabethillä on ja sen vuoksi on hienoa saada hänet joukkueeseen. Keskustelimme ja kerroin hänelle, miten voimme parantaa esimerkiksi satasen hyökkäystä. Elizabeth haluaa kehittyä ja tämän vuoksi hänen kokemuksensa on valtava voimavara joukkueelle.
Venessa on pelannut kaksi kautta liigajoukkueissa, WoVo:ssa ja LiigaPlokissa. Nyt hänen on aika ottaa suuri askel eteenpäin. Kuka tahansa voi olla joukkueessa ja kantaa pelipaitaa, mutta pelaaminen on eri asia. Nuorten pelaajien tavoitteena on oltava parhaitten mahdollisten taitojen ja valmiuksien hankkiminen. Olen iloinen voidessani auttaa Venessaa siinä.
Next season’s team will have a very different face. We will have many new players, but it also good to keep some from the previous roster. Elizabeth has a lot of experience and she has played two seasons at LiigaPloki, but experience does not mean much if one does not have the right mentality. I am happy to have her because she has it. When I talked to her, the first thing I told her was in what way she has to change her slide attack. Only players who want to be better than they are can play at LiigaPloki, and this applies to 15 year olds as to 35 year olds. Elizabeth has a positive attitude and wants to learn. Given this, her experience is a valuable asset. Venessa has been in the league two seasons, at WoVo and then at Ploki, and it is time for her to make a big step forward. Anybody can be on the court. PLAYING is different. The goal of our young players must be to acquire the tools they need to have in order to PLAY. One only needs a jersey in order to be on the court, but if a player wants to play, her skills and abilities need to allow it. I am happy to help Venessa in that.