Puijo Wolley jatkoi tappiottomien harjoituspeliensä sarjaa kukistamalla LiigaPlokin erin 1-3 (21-25, 13-25, 15-25, 25-14) Pihtipudas-salissa pelatussa harjoitusottelussa. Ottelua oli saapunut katsomaan harjoituspeliksi hyvä yleisömäärä, noin 200 katsojaa.

Kotijoukkue lähti kamppailuun ilman passari Lena Napalkovaa ja libero Jemina Pasasta. Ottelun alku tarjosi hyvätasoista ja viihdyttävää lentopalloa. Tasainen ensimmäinen erä kääntyi vieraille, mutta toisessa erässä Puijo pääsi selkeästi “niskan päälle” pelaten tehokkaasti ja virheettömästi. Kun kotijoukkue teki toiseen erään peräti 9 hyökkäysvirhettä, ei siinä ollut tasaiseen taisteluun eväitä. LiigaPlokin vastaanotto ja puolustuspeli toimi koko illan hyvin, mutta hyökkäyksiä ei saatu viimeisteltyä riittävällä tehokkuudella.

Kolmannen erän alkupuolella LiigaPlokin vahvimpia otteita esittänyt Anna Yefremenko siirtyi sivuun loppupelin ajaksi ja Puijo vei kolmannenkin erän selkeästi.

Runsaiden pelaajavaihtojen sävyttämä neljäs erä selkeasti kotijoukkueelle. Puijo Wolley onnistui laajalla rintamalla. Passari Oksana Rusnachenko jakeli namupasseja, hakkuri Johelins Belisario oli välillä pitelemätön ja entisessä kotisalissaan pelannut Emilia Kääntä oli myös  vahvalla pelipäällä. Kotijoukkueesta libero Emilia Joensalo ja hakkuri Anna Yefremenko olivat näkyvimmin esillä. Dariana Hollingsworth-Santana kunnostautui varsinkin vastaanotto- ja puolustuspelissä. Kristin Lux hyökkäsi muutaman kerran korkealta ja kovaa.

LiigaPlokin päävalmentaja Kim Buchwald peluutti erilaisia kokoonpanoja. Ottelu jätti kysymysmerkkejä, kun LiigaPlokin riveistä puuttui tärkeitä palasia. Puijo Wolleyn peli on hyvässä kuosissa ja näillä otteilla se tulee olemaan vaikea vastustaja kaikille joukkueille.

Sarja alkaa LiigaPlokin osalta lauantaina 1.10. kotiottelulla Hämeenlinnan Lentopallokerhoa vastaan. Sitä ennen käy harjoituspelin merkeissä Kyyjärvellä, jossa se kohtaa keskiviikkona JymyVolleyn.

Kaksi erää pelannut Anna Yefremenko oli kotijoukkueen tehokkain.