LiigaPloki hioo pelikuntoaan ennen kauden alkua vielä kahdessa harjoitusottelussa. Perjantaina 23.9. Pihtipudas-saliin saapuu Puijo Wolley Kuopiosta. Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen Kuopiossa pelaten viisieräisen harjoituspelin, jossa kotijoukkue voitti kolme erää ja LiigaPloki kaksi. Ensimmäinen erä oli pelillisesti korkeatasoisin ja se kääntyi Puijo Wolleylle jatkopalloilla 30-28. Toisen erän vei puolestaan LiigaPloki samoin numeroin. Kolmannen ja neljännen erän vei kuopiolaiset ja viidennen LiigaPloki. Harjoitusotteluiden luonteeseen kuuluvasti molemmat joukkueet vaihtelivat pelaavaa kokoonpanoaan. Ottelu oli järjestyksessään LiigaPlokin toinen harjoituspeli. Ensimmäinen pelattiin elokuun 21. päivänä Rautavaaralla Joen Jujua vastaan. Tulos 3-2 kotijoukkueelle.

Puijo kaatoi puolustavan mestarin, Pölkky Kuusamon viime viikonloppuna kahteen otteeseen 3-1. Perjantain vastus onkin hyvä mittapuu LiigaPlokin nykykunnolle. Viimeinen harjoitusottelu pelataan keskiviikkona 28.9. Kyyjärvellä JymyVolleyta vastaan.