LiigaPloki-HPK 1-3 ( 25-22,20-25, 23-25,24-26)

Pihtiputaan LiigaPloki pelasi kotonaan Hämeenlinnaa vastaan selkeästi paremmin kuin perjantain vierasvälieräavauksessa. Pihtipudas-Salissa oli jälleen loistava tunnelma. Pihtiputaalta ja maakunnista tulleet 456 katsojaa tahdittivat LiigaPlokia yhteen erävoittoon ja melkein kahteenkin. HPK ratkaisi kolmannen ja neljännen erät niukasti eräpistein 25-23, 26-24. Toinen erä oli selkeästi Pallokerhon, vaikka Ploki nousi takamatkalta 9-17 lähes tasoihin 15-17.

HPK johtaa välierää otteluvoitoin 2-0, finaaliin tarvitaan kolme voittoa. Seuraava ottelu pelataan Hämeenlinnassa keskiviikkona.

Valmentajakommentit: Jukka Koskinen, LiigaPloki: Perjataihin verrattuna oli erilaista pelaamista. Haastoimme Kerhon, vaikka toisessa erässä pelimme hieman sekosi. Neljännen erän lopussa tuli liikaa omia virheitä, Kova savotta on vielä edessä, mutta uskoa voittoon joukkueella on. Jos et usko et voi voittaa.

Luca Chiappini, HPK:- Onnittelut Plokille kovasta vastuksesta. Pihtiputaalla on hieno tunnelma pelata. Ploki on upea joukkue, joka pelaa hyvää lentopalloa. Tänään onnistuimme aloituksissa ja vastaanottohyökkäyksissä. Erityisesti kiitän Salla Karhua, joka uurasti erinomaisen vastaanottopelin (61 vastaanottoa, 69%/39%), Joukkue taisteli tänään loppuun saakka.

Pelaajakommentit

Nette Tuominen, LiigaPloki: – Tämä oli kasvojen kohotus peli perjantaihin verrattuna. Hyvä peli saatiin aikaan, vaikka tappio tuli. Pienet asiat ratkaisivat ottelun.

Daniela Öhman, HPK:- Voittoon olen tyytyväinen, Ploki tuli kovaa tänään. Pystyttiin kääntämään ottelu meidän voitoksi.

Pisteiden tekijät:

LiigaPloki: Alex Reid 20/+12, Nette Tuominen 15/+2, Canace Finley 14/+6, Meredith Hardy 12/+7

HPK: Daniela Öhman 17/+8, Vicky Savard 16/-3, Yasmine Madsen 10/+7, Suvi Kokkonen 9/-1

Parhaat pelaajat: Nette Tuominen, LiigaPloki

Daniela Öhman, HPK

Katsojia 456

Otteluisännät: KSBR, Liisankankaan Jäätelö