LiigaPloki pääsi pitkästä aikaa sarjapisteen makuun vaikka hävisikin Huittisissa LP Vampulalle 2-3 (25-17, 22-25, 17-25, 25-21,16-14). Värikäs vieraspeliviikonloppu tuotti siis yhden sarjapisteen.
Perjantai-illan bussirikosta ja HPK-tyrmäyksestä toipunut LiigaPloki johti ottelua vielä erin 1-2, mutta Vampula käänsi voiton itselleen neljännessä ja viidennessä erässä. Viides erä oli todellinen trilleri, jota Vampula johti jo 8-2 ja 12-8. LiigaPloki nousi vielä taistoon erä- ja otteluvoitosta.
Ploki lähti viikonloppuun haastavista asetelmista. Takana oli kuuden ottelun tappioputki ja pelaajia vaivannut kuume- ja flunssakierre.
Tamara Kmezic teki lukemat 25 (+10), 6 torjuntaa ja 4 ässää, mutta esitystä himmensi peräti 10 hyökkäysvirhettä. Elizabeth Fieldin saldo oli hieno 16 (+14), hyökkäysprosentti 58 ja peräti 5 ässää. Deprece Washington pääsi pitkästä aikaa plussan puolelle 14 (+2). Eeva Maria Koskinen 7(+6).
LiigaPlokin hyökkäys toimi kohtuullisen hyvin 43% (Vampula 41%). Torjunnat Plokille 11-3, ässät Vampulalle 14-12. Suoria hyökkäysvirheitä tuli pihtiputaalaisille peräti 21, kun Vampulan virhemäärä oli 15.