LiigaPloki pelasi viikonloppuna Kuusamossa neljä harjoitusottelua. Vastustajina olivat pohjoisen joukkueet WoVo Rovaniemi ja Pölkky Kuusamo. Lauantain avauspelissä LiigaPloki otti selvän 3-0 voiton rovaniemeläisistä. Ottelu Pölkkyä vastaan päättyi kuusamolaisten 3-1 voittoon. Kolmas erä oli tasaista vääntöä ja se kääntyi Pölkylle loppuerän parin peräkkäisen syöttövirheen avittamana.

Sunnuntaina aloitettiin ottelulla Pölkky Kuusamoa vastaan. LiigaPloki vei ensimmäisen erän, mutta toisessa ja kolmannessa Pölkky otti ohjat ja vei ne hyvällä pelillä selkein lukemin.  Kun vielä neljännen alussa tilanne oli kotijoukkueelle 8-1 näytti siltä, että sama tahti jatkuu pelin loppuun saakka. Pihtiputaalaisjoukkue hilasi kuitenkin itsensä taisteluun mukaan ja käänsi erän itselleen.  Kun vielä viides erä oli LiigaPlokin numeroin 15-10, pääsi joukkue tuulettamaan voittoa!

Päivän viimeinen peli pelattiin WoVo Rovaniemeä vastaan. Viisieräinen Pölkky-taisto painoi ehkä pelin alussa ja WoVo veikin ensimmäisen erän. Kolme seuraavaa kuitenkin LiigaPlokille perusvarmalla pelillä.  Viikonlopun aikana kaikki pelaajat saivat peliaikaa. Turnaus antoi hyvää osviittaa kehittämiskohteista ja myös vahvuuksista.