Hyvä taistelu vaikeista lähtökohdista

LP-Vampula-LiigaPloki 3-1 (23-25, 25-23, 25-13, 25-19)

LiigaPloki taisteli, mutta ei saanut kartutettua pistetiliään vieraspelissä LP-Vampulaa vastaan. Pihtiputaalaiset lähtivät otteluun vaikeista lähtökohdista, kun kokoonpanosta olivat pois passari Anna Mebus, yleispelaaja Oona Rasinperä ja Sara Piippo

Ottelun alku oli tasaista taistelua, kun LiigaPloki nousi pariin otteeseen takamatkalta erävoittoon 23-25. Toisessa erässä se johti jo 19-22, mutta Vampula vei erän lopun LiigaPlokin haparoidessa muutamassa ratkaisupallossa.

Kolmannessa erässä kotijoukkue sai konettaan käyntiin ja vei sen selvin lukemin 25-13. Neljännessä erässä Vampula johti oli 15-9, mutta LiigaPloki nousi Nelly Kinnusen hyvällä syöttövuorolla vielä pisteen päähän 15-14, mutta pidemmälle kiri ei riittänyt.

LiigaPlokin hurja ottelurumba jatkuu lauantaina vieraspelillä PuijoWolleyta vastaan. Taistelu playoff-paikasta jatkuu seuraavalla viikolla peräti kolmella ottelulla. Nyt jos koskaan tarvitaan myös yleisön tukea. Kotiottelut pelataan maanantaina ja keskiviikkona.

LiigaPlokin parhaana palkitun Noora Hakosen kommentit: Lähtökohdat otteluun olivat vaikeat. Kahdessa ensimmäisessä erässä pelattin hyvin, mutta sitten tehtiin muutamia helppoja virheitä ja ote katosi.

Hakan Can Turan: Kaksi erää pelattiin hyvin. Pelaajia oli poissa loukkaantumisten ja sairauden takia. Tällaista tapahtuu. Keskitymme seuraavaan, eli lauantain Puijo -peliin.