Jani Ylälehto LiigaPlokin puheenjohtajaksi

LiigaPloki valitsi kevätkokouksessaan uudeksi puheenjohtajakseen Jani Ylälehdon, joka seuraa 5 edellistä kautta johtanutta Juha Jämseníä. Ylälehto aloittaa LiigaPlokin johdossa 1.7.2024.

LiigaPlokin johtokuntaan valittiin Martti Karjalainen, Laura Kumpulainen, Pirkko Kivivuori, Harri Back, Vesa Heikkinen, Timo Kemppainen, Onni Nykänen ja Tom Strandberg.

Puheenjohtaja Jani Ylälehdon terveiset:

– Odotan innolla uutta pestiä. Olen seurannut jonkin vuoden toimintaa hallituksen jäsenenä ja nyt tuli aika ottaa puheenjohtajan ohjakset. Tilaisuuksissa ja kokouksessakin huokunut yhteistyön henki on ollut vakuuttavaa ja kaikki odottavatkin innolla uutta kautta. Meillä on hyvä porukka, joka on sitoutunut LiigaPlokin tulenkantajiksi.
Toivomme oman innostuksemme näkyvän ja tarttuvan.
Koko seuraa ei olisi ilman faneja, yhteistyökumppaneita tai talkoolaisia, kaikkia tarvitaan. Toivonkin hallituksen kanssa, että kaikki lentopallosta kiinnostuneet löytävät tiensä LiigaPlokin peleihin ja tapahtumiin. Kaikenlaiset ideat toiminnan kehittämiseksi ovat tervetulleita ja tekijöitä tarvitaan myös talkootoimintaan. Jos olet kiinnostunut sponsoroinnista, olethan yhteydessä, niin suunnitellaan sinulle sopiva tapa osallistua ja näkyä.

Kiitämme Juha Jämseniä merkittävästä työpanoksesta puheenjohtajana pihtiputaalaisen liigalentopallon hyväksi.

Lähdemme uuteen kauteen pää pilvissä ja jalat maassa!