Kangasala ei antanut mahdollisuuksia

LP Kangasala-LiigaPloki 3-0 (25-16,25-12,25-21)
LiigaPlokin kone ei käynnistynyt maanantaisessa Pitkäjärven koululla pelatussa ottelussa Kangasalaa vastaan.
Ottelun alku lähti LiigaPlokin osalta hyvin käyntiin. 7-1 johto kääntyi kuitenkin Kangasalalle. Kotijoukkue oli vahvempi ja energisempi kuin LiigaPloki.
Toinen erä oli vielä selkeämmin kotijoukkueen hallintaa. LiigaPloki vaihtoi hakkurin Emma Ellisin yleispelaajan rooliin. Tällä kertaa vaihto ei toiminnut eikä muillakaan pelaajilla tullut onnistumisia.
Kolmannen erän alku oli  jälleen LP hallintaa. LiigaPloki oli jo 4-12 tappiolla. Sen jälkeen se sai onnistuneilla syötöillä Kangasalan pelin sekaisin nousten tilanteeseen 14-14. Erän lopussa LP Kangasala oli tehokkaampi kuin LiigaPloki.
Kova ottelutahti jatkuu jo keskiviikkona ottelulla LP Vampulaa vastaan Huittisissa. Lauantaina Pihtiputaalle saapuu Hämeenlinna.
LiigaPloki: Oona Rasinperä 9/+4, Emma Ellis 8/-6, Kaley Rammelsberg 7/+7