Takaisin sorvin ääreen

 

LiigaPloki kohtaa keskiviikon kotiottelussaan LP Viestin. Salolaisjoukkue on tällä kaudella ollut pihtiputaalaisille tyly vastustaja voittamalla molemmat ottelut suoraan kolmessa erässä. Oman lisähaasteensa LiigaPlokille tuo edeltävä viikko, joka piti sisällään koko joukkueen sairastumisen ja kahden ottelun peruuntumisen. Miten toipuminen on sujunut ja miten liki viikon “harjoitteluvaje” vaikuttaa peliotteeseen? Paluu salille on näyttänyt, että ainakaan pelinälkää ei puutu.

 

LP Viesti matkustaa Pihtiputaalle Kuopion kautta, jossa se pelaa tiistaina Puijo Wolleyta vastaan. Saadaanko sen ottelun perusteella vastaus kysymykseen Hakkuri Daria Butkevychin ja Arita Ternavan pelikunnoista? He ovat olleet LP Viestin kantavia voimia, vaikka joukkueesta löytyy muutenkin vahva pelaajakaarti. Ässäsyöttötilaston kärkipaikolla olevan Kristina Yordanovan hyppysyöttö oli edellisellä Pihtiputaan vierailulla tuhoisa. 

 

LiigaPloki peluutti kahdessa viimeisessä ottelussa hakkurina Emma Ellisiä. Kotipelissä Pölkkyä vastaan hän onnistui erinomaisesti, mutta vieraspeli Kangasalla sujui vaisusti. Mikä on aloitusseitsikko ja kuka pelaa milläkin paikalla?

 

LiigaPloki kaipaa täydennystä pistesarakkeeseensa ja Pihtipudas-salin yleisön tuki on myös tärkeässä roolissa.