LiigaPloki hävisi selkeästi torstai-illan vieraspelin  Pölkky Kuusamolle erin 3-0 (25-8,25-18,25-13). Ottelun tahdit löytiin perusasioissa, kun Pölkyn murhaava syöttö sai LiigaPlokin viime peleissä hyvin toimineen vastaanoton ja sitä kautta pelinrakentelun sekaisin. Kun Ploki puolestaan oli syöttöruudussa pehmeä, pääsi Pölkky käyttämään laajaa hyökkäysarsenaaliaan tehokkaasti.  Kun vielä libero Amanda Love pelasi huippuottelun, oli LiigaPlokin matkaeväät syöty. Toisen erän alkupuolella näytti, että ottelu tasaantuu, kun LiigaPloki johti 7-10.  Pölkyn passarin, Iida Paanasen syöttövuorolla peli kääntyi kuitenkin lopullisesti kotijoukkueelle.

Kyseessä oli pihtiputaalaisille peräti neljäs ottelu kahdeksan päivän sisällä.  Näkyikö se peliin valmistautumisessa, onkin oma juttunsa. Mestaruusliigassa joukkueet pelaavat välillä urakalla monta peliä lyhyelle ajanjaksolle ja välillä pidetään pitkiäkin taukoja.

“Tämä oli meiltä kaikilla osa-alueilla heikko esitys. Huomenna joukkueella on vapaapäivä, lauantaina aloitetaan valmistautuminen maanantaiseen WoVo peliin, totesi valmentaja Jukka Koskinen”.