Pölkky Kuusamo-Liigaploki Pihtipudas 3-0 (25-13, 25-17, 25-13)

LiigaPloki koki murskatappion Kuusamossa, kun Pölkky Kuusamo vei ottelun nimiinsä nopeasti kolmessa erässä. Kuusamolaiset tulivat otteluun paremmin keskittyneinä ja pelasivat yhden parhaista otteluistaan tällä kaudella. Kun LiigaPloki esiintyi hengettömästi,illasta tuli kotijoukkueen yksipulinen näytös. Ensimmänen erä alkoi Pölkyn vahvalla torjuntapelillä, kun se otti kiinni LiigaPlokin laitahyökkäykset. Kymmenestä ensimmäisestä Pölkyn pisteestä 4 tuli torjunnoilla. Toisessa erässä LiigaPloki nousi huonon alun (7-2) jälkeen 13-14 johtoon, mutta kiri oli väliaikainen. Pölkky Kuusamo kiristi tahtia ja pihtiputaalaiset tipahtivat kyydistä. Kolmas erä eteni tasalukemiin 6-6, mutta sen jälkeen kotijoukkue murjoi taululle selkeät erälukemat.

Pelaajakommentit:

Helena Elbaek, LiigaPloki: Tänään ei onnistunut mikään. Huonojen vastaanottojen jälkeen ei saatu hyökättyä. Meillä on hyviä elementtejä olemassa, mutta ne pitää saada esille. Tekemistä riittää.

Carlyle Nusbaum, Pölkky Kuusamo: Lähdettiin nauttimaan pelistä. Olimme keskittyneitä ja syöttömme toimi hienosti. Pelimme kulkee hyvin!

Valmentajakommentit:

Mikko Pesonen, LiigaPloki: Heikkoa tekemistä, olen todella pettynyt. Hyvä joukkue oli vastassa.Tänään hävisimme kaikessa 100-0. On treenattava oikeita asioita hyvin, jotta saadaan peliä parannettua.

Sotiris Gotsis, Pölkky Kuusamo: Tämä oli yksi parhaista esityksistämme tällä kaudella! Syöttö toimi hyvin, samoin torjunta/puolustuspelaamisessa olimme vahvoja.