Lauantaina vastassa JymyVolley

Joukkueet kohtaavat lauantaina ensimmäistä kertaa tämän kauden Mestaruusliigassa. 

Sarjataulukossa LiigaPlokin sijoitus on tällä hetkellä seitsemän, JymyVolley on vielä ilman voittoa kymmenentenä.  Molempien joukkueiden esityksiä on alkukaudella leimannut peliotteiden ailahtelevaisuus. 

JymyVolley koostuu lahjakkaista nuorista pelaajista sekä kahdesta ulkomaalaisvahvistuksesta. Amerikkalainen Jada Burse on ollut parhaimmillaan liigan hakkurieliittiä ja kaudenaikana mukaan tullut  keskipelaaja Deja Robinson on vahvistanut Jymyn keskipelaajaosastoa. Yleispelaajista alkukaudesta vahvin on ollut vasta 15-vuotias Annika Koivuniemi. S

ekä LiigaPloki ja JymyVolley ovat tehneet muutoksia valmennusryhmiinsä. Kotijoukkueessa aikaisemmin kakkosvalmentajana toiminut  Hakan Can Turan valmentaa tulevassa ottelussa ensimmäistä kertaa päävalmentajan roolissa. Vierasjoukkueen apuvalmentajana toimii miesten liigajoukkueista tuttu Jukka Tuovinen.  Kumpikin joukkue haluaa ottelusta tärkeitä sarjapisteitä. Niiden saamiseen vaaditaan tehokasta pelaamista vähillä virheillä. Tärkeässä roolissa ovat  aloitus- ja vastaanottopeli yhdistettynä henkiseen  tahdonvoimaan, joilla varsinkin erien loput joko voitetaan tai hävitään.

Otteluisäntä: Pihtiputaan lukio