LiigaPloki – LP Kangasala 1-3  (23-25, 30-28, 23-25, 17-25)

Naisten lentopallon Mestaruusliigan kolmannella sijalla oleva LP Kangasala otti tärkeän vierasvoiton keskiviikon Suomen Cupin välierään valmistautuvasta Pihtiputaan LiigaPlokista.

Valmentajakommentit: Jukka Koskinen, LiigaPloki: – Tänä päivänä meidän vastaanottopeli ei toiminut riittävällä tasolla. Ensimmäistä erää hallitsimme, mutta omat virheet lopussa käänsivät sen Kangasalalle. Toisessa ja kolmannessa erien alku ei lähtenyt käyntiin. Hyvä nousu toisessa, kolmannessa jäi vajaaksi, vaikka LP teki siinä peräti 7 syöttövirhettä. Alex Donaghy pelasi ensimmäiseksi peliksi ihan mukavasti. Tärkeätä oli saada hänelle kokemusta tärkeään keskiviikon Suomen Cupin välierään.

Arttu Keränen, LP Kangasala :- Tämä oli kaksijakoinen ottelu. Vastaanotto ei toiminut kummallakaan kahdessa ensimmäisessä erässä. Pitkän tauon jälkeen tein rotaatiomuutoksen, sen myötä meidän vastaanotto ja torjuntapeli parani ratkaisevasti. Nikki Taylor pelasi kauden parhaimman pelinsä. Saimme voiton, jota tulimme hakemaan. Tammikuulle hyvä aloitus.

Pelaajakommentit:   Alex Donaghy, LiigaPloki:- Suomen liigan taso on hyvä. Tämä on neljäs päivä Pihtiputaalla, tavoite on tuoda joukkueeseen uutta energiaa. Meiltä on tulossa vielä parempaa peliä tulevaisuudessa.

Nikki Taylor, LP Kangasala: – Mukava viikonloppu, kuusi pistettä saatiin tuplapeleistä. On mukava pelata tässä joukkueessa. Meidän sideout peli toimi erinomaisesti. 

Parhaina palkitut: LiigaPloki, Jeane Horton, LP Kangasala, Nikki Taylor

Lähitapiola-pisteet: Taýlor 3, Peit 2, Horton 1

PRO Libero: Sini Koljonen, LiigaPloki

Jompen Koneen Veikon Tähti: Sini Koljonen

Yleisoä 473, otteluisäntänä MHY Keski- Suomi

TILASTO