LiigaPloki haki täyden pistepotin Orivedeltä!

Oriveden Ponnistus – LiigaPloki 0-3 (24-26, 19-25, 19-25)

LiigaPloki haki arvokkaan vierasvoiton Orivedeltä. Edellisen kerran pihtiputaalaisjoukkue on onnistunut voittamaan Orivedellä 13.10.2019! Tämän kauden kaikista kolmesta vierasottelusta on pihtiputaalaisjoukkue saalistanut pisteitä!

LiigaPloki aloitti kokoonpanolla Mebus, Ellis, Rasinperä, Kähkölä, Inskip, Kenjalo ja Joensalo (libero) ja se saikin hyvän lähdön otteluun johtaen ensimmäistä erää 3-8. Orivesi nousi kuitenkin peliin mukaan ja otti neljän pisteen johtomatkan aina tilanteeseen 22-18. LiigaPloki onnistui kuitenkin nousemaan erävoittoon jatkopalloilla.

Toinen erä oli pihtiputaalaisten selkeää hallintaa tilanteeseen 12-19. Sen jälkeen peli hieman sekosi ja OrPo nousi kolmen pisteen päähän 16-19. LiigaPlokin ote kuitenkin piti erän loppuun saakka ja pitkälle erätauolle mentiin kahden erän johtoasemassa. Erän voimahahmo oli Emma Ellis, joka teki kakkoserän saldoksi 8 (+6) hyökkäysprosentin olleessa peräti 70%. Ellis oli Oriveden syöttöpommituksen kohde koko ottelun ajan. LiigaPlokin 55 vastaanotosta 36 jäi Emman nostettavaksi. Hän selvisi “rumputulesta” vain yhdellä virheellä.

Kolmannessä erässä LiigaPloki onnistui laajalla rintamalla. Hyvän ottelun pelannut passari Anna Mebus sai hyökkääjät hyvin mukaan. Duska Kenjalo, Oona Rasinperä löivät Emma Ellisin lisäksi laidasta palloja hyvillä tehoilla ja keskipelaajat Aliisa Kähkölä ja Kara Inskip onnistuivat myös erinomaisesti. Libero Emilia Joensalo oli tututusti hyvässä vireessä.

LiigaPlokin parhaana MVP palkittiin Emma Ellis, joka teki pistesaldon 16 (+9)