LiigaPloki haki täydet pisteet Hämeenlinnasta!!

Hämeenlinnan Lentopallokerho – LiigaPloki 0-3 (16-25, 12-25. 21-25)

LiigaPloki oli tyly vieras Hämeenlinnan Loimua Areenalla, kun se haki selkeän 0-3 voiton. Ottelu oli joukkueiden toinen keskinäinen tällä kaudella. Kauden avauksessa Pihtipudas-salissa LiigaPloki oli parempi tiukassa viisieräisessä. Keskiviikon pelissä Lentiskerho oli kaksi ensimmäistä erää täydellisestin vastaantulijan roolissa.

Pitkän erätauon jälkeen Kerho tuli voitontahtoisesti kolmanteen erään ja johti sitä jo 7-3 ja vielä 12-9. LiigaPloki pääsi ensimmäisen kerran tasoihin tilanteessa 13-13 Dariana Hollingsworthin hyökkäyspisteellä ja karkasi erän lopulla 14-23 johtoon hänen syöttövuorollaan. Lena Napalkovan peippi tuomittiin käsittämättömästi leveäksi ja Lentiskerho sai kehitettyä vielä jonkinlaisen kirin. Erä kuitenkin pihtiputaalaisille 21-25 ja koko ottelu selkeästi 0-3. LiigaPloki kohensi asemiaan sarjataulukossa ohittamalla Hämeenlinnan ja Arctic Volleyn.

LiigaPlokin parhaana (MVP) palkittiin Kristin Lux, joka takoi lukemat 18 (+12) kovilla 47%:n tehoilla. PRO Liberon tittelin pokkasi upeasti pelannut Emilia Joensalo.