Otteluennakko LiigaPloki-Hämeenlinnan Lentopallokerho 

Joukkueiden kohtaaminen on jo toinen tällä kaudella.  Kymmenen päivää sitten LiigaPloki haki 3-2- vierasvoiton Hattulassa pelatusta ottelusta.

Hämeenlinnan ohjelmassa on tässä välissä ollit kaksi ottelua. Viikko sitten keskiviikkona se hävisi kotiottelun LP Viestille 1-3. Sunnuntaina hämeenlinnalaiset hakivat 3-1 voitolla vieraspisteet Nurmosta. Joukkue on pelannut lähes samalla seitsikolla koko ajan. Yleispelaajana pelit aloittanut Taylor Collombin on väistynyt useasti nuoren Kerttu Kilpisen tieltä ottelun aikana. Joukkueen paras pisteentekijä on ollut ukranialaishakkuri Anna Shumeiko. Joukkueen ykköstorjuja Vera Klimovich ja kapteeni Michaela Madsen ovat joukkueen henkiset johtajat. He ovat isossa roolissa, kun aletaan ratkaisemaan ottelun voittajaa.

Kotijoukkue LiigaPloki lähtee ottelussa haastamaan sarjataulukossa kakkosena olevaa Hämeenlinnaa. Edellisen pelin jälkeen kotijoukkue on parannellut Hattulan pelissä tulleita kolhuja.  Aloitus- ja vastaanottopeli tulee jälleen olemaan ratkaisevassa asemassa otteluvoiton kannalta. Molemmilla seuroilla  on vahva hyökkäyspeli, jonka pysäyttämiseksi tarvitaan myös toimiva ja onnistunut torjunta- ja puolustuspeli.

LiigaPlokin kapteeni Emilia Joensalon ajatuksia ennen tulevaa Hämeenlinna-peliä.

– Hämeenlinna on vahva joukkue ja mielenkiintoista päästä pelaamaan toistamiseen kovaa joukkuetta vastaan. Tottakai kiva päästä nyt pelaamaan kotikentällä matalan pikkusalin sijaan fanien kannustuksen säestämänä. Puolentoista viikon pelitauko teki hyvää joukkueelle ja ollaan saatu sekä levättyä, että harjoiteltua hyvin.”

Otteluisäntä: Keskisuomalainen