LiigaPloki – Puijo Wolley 0-3 (17-25, 18-25, 22-25)

Aloituskokoonpanot:

LiigaPloki: Mebus, Ellis, Rasinperä, Kähkölä, Rammelsberg, Kenjalo ja Joensalo (libero)

Puijo Wolley: Räty, Palmer, Kääntä, Räsänen, Tikka, Autere ja Help (libero)

LiigaPloki ei pystynyt haastamaan hyvin pelannutta Puijo Wolleyta, joka hallitsi peliä alusta loppuun. Pelin luonnetta kuvaa hyvin, että kotijoukkue pääsi ensimmäistä kertaa johtoasemaan vasta kolmannen erän tilanteessa 7-6.

Ensimmäistä erää leimasi vierasjoukkueen parempi vastaanotto ja myös hyökkäystehoissa oli suuri ero. Puijon torjuntapeli hyydytti LiigaPlokin hyökkäyksen. Tilanteesta 8-8 kuopiolaiset hivuttautuivat etumatkalle, eikä LiigaPlokilla ollut keinoja kääntää erää.

Toinen erä oli ensimmäisen kaltainen. Puijo karkasi 9-9 tilanteesta selkeään erävoittoon ja oli peruspelaamisen varmuudessa askeleen edellä. LiigaPlokin laitahyökkääjät olivat vaikeuksissa koko illan ja ainoastaan Oona Rasinperä oli plus- miinustilastossa pois “pakkaselta”.

Kolmas erä alkoi sekin Puijon komennossa. LiigaPloki pääsi kuitenkin  paremmin peliin mukaan ja kävi 12-10 johdossa, mutta kiri ei kuitenkaan kantanut. Puijo karkasi tilanteesta 14-15 erä ja otteluvoittoon, vaikka kotijoukkue selvittikin muutaman erä- ja ottelupallon.

Valmentajien kommentit: Hakan Can Turan: – Me emme saaneet pysäytettyä Puijon hyökkääjiä, he saivat pysäytettyä meidät. Tänään ei ollut kukaan hyökkääjistämme plussalla. Tällaisella  pelillä ei voi voittaa hyvin pelannutta Puijoa,

Pekka Seppänen, Puijo Volley:- Meillä oli hyvä treeniviikko alla laadukasta tekemistä päivästä toiseen, se näkyi pelissä. Torjuntapelimme onnistui ja syötöllä saimme hyvää painetta ja se edesauttoi torjunnassa.

Pelaajien kommentit:
Noora Hakonen, LiigaPloki:-  Meillä jäätiin lähtötelineisiin ensimmäistä erästä lähtien. Kolmas erä oli ok, mutta Puijo tuli kovaa tänään.

Liina Räty, Puijo Wolley: –  Meillä toimi pelissä torjunta-puolustuspeli. Voitto maistuu.

LiigaPlokin vaisuun iltaan mahtui myös kiihkeämpiä hetkiä

Otteluisäntäna Pihtiputaan Rotaryklubi ja Lions Club Pihtipudas. Parhaina palkittiin OrPon Ada Aronen ja LiigaPlokin Duska Kenjalo. Palkitsenmassa Ilpo Kananen ja Erkki Kananen

Finn Spring Villi-pelaajakisan palkitut Oona Rasinperä, LiigaPloki ja Jenna Ylivainio, OrPo

Otteluisäntä Kuljetus Villman Oy palkitsi parhaina pelaajina LiigaPlokin Oona Rasinperän ja Puijo Wolleyn Aniah Palmerin

Finn Spring Villi- pelaajakisan palkitut Aliisa Kähkölä, LiigaPloki ja Emilia Kääntä, Puijo Wolley