LiigaPloki-Hämeenlinnan Lentopallokerho 3-0 (25-18, 25-17, 25-23)

Pihtiputaan LiigaPloki jatkaa Mestaruusliigan kärkipaikalla, kun se otti selkeän 3-0 kotivoiton Hämeenlinnan Lentopallokerhosta. Tämä oli LiigaPlokin seitsemäs peräkkäinen voitto. Joukkue jatkaa liigassa ainoana tappiottomana joukkueena.

Kahta ensimmäistä erää vei kotijoukkue selkeästi. LiigaPloki hyökkäsi tehokkaasti keskeltä Elizabeth Fieldin ja Alexis Conawayn kautta Taylor Lindbergin mainioista passeista. Myös hakkuri Yasmine Madsen oli mainiolla pelipäällä lyöden palloa vahvasti Hämeenlinnan torjunnan läpi.

Lentiskerhosta ainoastaan hakkuri Oluoma Okaro pystyi ajoittain murtamaan LiigaPlokin puolustuksen.

Kolmanteen erään LPK tuli vahvasti mukaan. Se karkasi jo 5-1 johtoon, mutta LiigaPloki tuli takaisin peliin Tuuli Tuomisen onnistuineilla aloituksilla ja 10-10 tilanteeseen. Hämeenlinna taisteli vielä 14-10 karkumatkan, mutta LiigaPloki nousi tasoihin ja ohi. Kolmas erä niukasti kotijoukkueelle 25-23 ja koko ottelu 3-0.

Valmentajakommentit:

Alessandro Lodi, LiigaPloki: – Vaikka Hämeenlinna pelasi ilman tähtipelaajiaan (Suvi Kokkonen, Emmi Riikilä) jouduimme taistelemaan kovasti. Tämä ei ollut helppo peli meille. Seuraavan kerran kun pelaamme vastakkain, LPK on varmasti kovempi joukkue kuin tänään.

Matteo Pentassuglia, Hämeenlinna: -Tavoitteet ovat meillä tulevaisuudessa. Jokainen peli, jokainen harjoitus vie meitä eteenpäin. Pelissä LiigaPloki oli edellä hyökkäys- sekä torjuntapelissä.

Pelaajakommentit:

Yasmine Madsen, LiigaPloki: – Hyvn pystyttiin pitämään Lentiskerhon hakkuri Oluoma Okaron hyökkäyspeli kurissa (13/+4). Uusi hakkuriroolini sujuu päivä päivältä paremmin.

Katja Kylmäaho, Hämeenlinna: – Hyvä taistelu meiltä, pelaamisessa on menossa välivaihe , kun kokoonpano vaihtuu loukkaantumisten takia lähes joka peliin. LiigaPloki pelasi tehokkaammin kuin me verkolla.