LiigaPloki kiittää!

LiigaPlokin 20. pääsarjakausi päättyi puolivälierissä tappioon mestarisuosikki Pölkky Kuusamolle.

Kauden aikana LiigaPloki voitti kaikki joukkueet vähintään kertaalleen ja osoitti kilpailukykyisyytensä. Runkosarjakauteen mahtui myös huikeat 14 viisieräistä ottelua, joista voittoon päättyi kuusi ja tappioon kahdeksan.

Tasaisesta sarjasta kertoo myös se, että runkosarjan voittaja, Puijo Wolley uurasti viisieräisiä vielä yhden enemmän eli 15, voittaen niistä yhdeksän.

Pihtiputaalaiset jäivät kotisalissaan vain kerran ilman sarjapisteitä. Ainoa puhdas 0-3 kotitappio tuli vajaalla rosterilla pelatussa pelissä Pyhäjoella Pölkkyä vastaan.

Ensimmäistä kauttaan päävalmentajana toiminut tanskalainen Kim Buchwald toi pihtiputaalaiseen lentopalloyhteisöön suuren annoksen lisää yhteisöllisyyttä. Joukkue hitsautui yhtenäiseksi, hyvähenkiseksi ja toisiaan kannustavaksi. Jokaisella joukkueen jäsenellä oli oma tärkeä osansa kokonaisuudessa.

Loukkaantumiset ja sairastumiset vaivasivat joukkueen tekemistä lähes koko kauden. Murtunut varvas ja sormi, ompelua vaatinut sormivamma, joukkueen miltei kokonaan läpikäynyt korona iskivät aina silloin, kun paketti näytti olevan parhaassa iskussa. Viimeisin takapakki tuli helmikuun lopulla, kun joukkueen kapteenin Anna Yefremenkon kausi katkesi sairastumiseen. Siitäkin LiigaPloki vielä selvitti tiensä puolivälieriin, mutta Pölkky oli liian kova kanto kaskessa.

Pihtipudas-salissa tarjottiin lentopalloväelle harvinaisen hienoa viihdettä. Yhteensä 14 ottelua ja 60 erää!

Uuden kauden valmistelut ovat käynnissä!

Tarvitsemme lisää tekijöitä monenlaisiin tehtäviin. Jos tunnet kiinnostusta, ota rohkeasti yhteyttä LiigaPlokin toiminnassa jo mukana oleviin! Yhdessä olemme enemmän!