LiigaPloki-LP Kangasala 3-2 (25-22,23-25,17-25,25-19,15-12)

Pihtiputaan LiigaPloki jatkaa historiallista voittoputkeaan. Se on voittanut kaikki kauden kahdeksan pelaamansa ottelua.

LP Kangasala laittoi kotijoukkueen painitermillä siltaan, johtaen ottelua jo erin 2-1, mutta LiigaPloki nousi takamatkalta 3-2 kotivoittoon.

Valmentajakommentit:

Alessandro Lodi, LiigaPloki: – Tänään oli kova peli, Kangasala on hyvä ja organisoitu joukkue, joka hyökkää tehokkaasti. Meidän pelissä oli ylä-ja alamäkeä, mutta meidän tavoite kaikessa tekemisessä on korkeammalla kuin se millä pelaamme. Meillä oli tänään paljon onnistujia.

Arttu Keränen, LP Kangasala: – Peliin olen tyytyväinen, ainoastaan kahdessa viimeisessä erässä aloitussyöttömme heikkeni ja teimme liikaa virheitä . nuori Jemina Jäärni onnistui ( 9/+4) ensimmäisessä kokonaisessa ottelussaan.

Pelaajakommentit:

Taylor Lindberg, LiigaPloki: – Pystyimme pelaamaan loppuun saakka, emme painikoituneet. Onnistunut yhteistyö hakkuri Yasmine Madsenin ( 20/+13) kanssa on kovan harjoittelun tulosta.

Tiiamari Sievänen, LP Kangasala:- Peli oli ailahtelevaa, kuitenkin parempitasoista kuin edellisessä LiigaPloki pelissämme. Oma puolustuspelini toimi, mutta vastaanottopelaamiseen jäi vielä parantamisen varaa.

LähtiTapiola: 3/ Yasmine Madsen, LiigaPloki, 2/ Alexis Conaway, LiigaPloki 1/Julia Miniuk, LP Kangasla

PROlibero: Tiiamari Sievänen, LP Kangasala

Joukkueiden parhaat:

Yasmine Madsen, LiigaPloki
Mary-Kate Marshall, LP Kangasala

TILASTO

Katsojia 419

Otteluisäntä: Hampaankolo Oy, Pyhäsalmi