Pölkky Kuusamo – LiigaPloki 3-1 (25-13, 25-23, 19-25, 25-15)

LiigaPlokin peli ei toiminut ja tuliaisiksi Kuusamosta jäi yksi erävoitto, kun kotijoukkue Pölkky otti tayden pistepotin 3-1 voitollaan. Samalla se nousi sarjataulukossa LiigaPlokin ohi toiseksi .

Ensimmäinen erä oli oli Pölkyn selkeää hallintaa. Toisessa LiigaPloki oli tasoissa vielä tilanteessa 23-23, mutta erävoittoon asti se ei kuitenkaan päässyt, kun vahvasti syöttänyt Pölkky paineli lopussa ohi.

Kolmannessa erässä LiigaPloki sai syötöllään Pölkyn vastaanottoa paremmin rikki ja hetken näytti siltä, että se herää voittotaisteluun. Neljännessä erässä palattiin taas ensimmäisen erän käsikirjoitukseen ja ottelu ratkesi kotijoukkueen eduksi.

LiigaPlokin peli ei lähtenyt kulkemaan koko ottelun aikana ja “kadonneen peli-ilmeen metsästys” onkin tärkein projekti ennen seuraavaa ottelua, joka pelataan tiistaina 11.2. Kuopiossa Puijo Wolleytä vastaa