LiigaPloki on tehnyt kaksi pelaajasopimusta. Joukkueeseen liittyvät 27-vuotias yleispelaaja Riikkaliisa Kärkkäinen ja kehityspelaajasopimuksella 16-vuotias Hilla Nousiainen.
Pielaveden Sammossa lentopallo-oppinsa saanut Kärkkäinen on pelannut Pieksämäellä ja Kuusamossa yhteensä 97 liigapeliä. Viime kaudella hän edusti Puijo Wolleytä.
Hilla Nousiaisen pelipaikkana tulee olemaan pääasiassa liberon tontti. Lahjakas Lapinlahden Vedon kasvatti opiskelee Pihtiputaan lukion lentopallolinjalla ja on harjoitellut alkusyksyn myös liigajoukkueen mukana.

Riikkaliisan terveiset; ”Vielä löytyy kovasti intoa lentopalloon. Olen otettu, kun pääsin LiigaPlokin rinkiin pelaamaan. Pihtiputaalle järjestyi työpaikka, johon pystyn yhdistämään täysipainoisen harjoittelun ja pelaamisen. Olen Pielavedeltä kotoisin ja Pihtipudas paikkakuntana on kuin kotiin tulisi. Hienoa kuulua osaksi tätä lentopalloyhteisöä, jolle paikkakunnan liigajoukkue on tärkeä asia.”

Hillan terveiset; ”On hienoa päästä kehittymään liigajoukkueen mukana. Olen innoissani tästä mahdollisuudesta”.

Päävalmentaja Jukka Koskisen kommentit uusista pelaajista
Riikkaliisa; ”Rike on monipuolinen pelaaja ja loistava persoona, joka tuo joukkueeseemme varmuudella yhden tärkeän lisäpalasen”.
Hilla; ”Mukava nostaa joukkueeseen nuori lupaava pelaaja lukion puolelta. Hilla tulee ensisijaisesti täydentämään liberopelaamistamme, mutta emme täysin unohda harjoittelussa muitakaan pelirooleja”.