Hämeenlinnan Lentopallokerho-LiigaPloki 3-1 (25-27, 26-24, 25-14, 25-18)

Hämeenlinnan Pallokerho katkaisi naisten lentopallon Mestaruusliigassa tappiotta tähän asti pelanneen Pihtiputaan LiigaPlokin voittoputken kaatamalla sen kotihallissaan erin 3-1. Tappion lisäksi LiigaPlokista joutuivat joukkueen yleispelaajat Salla Karhu ja Maddie Palmer jättämään pelikentän ottelun neljännessä erässä loukkaantumisten seurauksena.

Lentopallokerho jatkoi viime viikolla hyvin pelatun CEV Cupin ottelun tunnelmissa. AvauserääKerho johti jo selkeästi, mutta LiigaPloki nousi maukkaaseen 27-25 erävoittoon.

Toista erää LiigaPloki johti jo 24-20, mutta Roosa Heikkiniemen aloitusvuorolla se nousi 26-24 erävoittoon, vierasjoukkueella oli monta mahdollisuutta katkaista erä, mutta omat virheet ja tehoton hyökkäyspeli käänsivät erän ja ottelun Kerholle.

Kolmatta erää vei Hämeenlinna, eikä LiigaPloki onnistunut kuin hetkittäin pelissään.

Neljännessä erässä LiigaPloki Salla Karhu loukkasi tilanteessa 5-8 jalkansa. Sen seurauksen hän ei pystynyt enää pelaamaan. Kerhon peli ei hyytynyt, vaan se hallitsi peliä Emmi Riikilän johdolla ottelua .

Tilanteessa 18-23 LiigaPlokin parhaana palkittu Maddie Palmer joutui jättämään kentän erän lopulla loukkaantumisen vuoksi.

Seuraava peli LiigaPlokille on lauantaina Puijo Wolleyta vastaan Kuopiossa.