Teimme virheen, kun lähdimme 17.2. vierasotteluun LP Viestiä vastaan vain kahdeksalla pelaajalla, kun liigasääntöjen mukaan ottelupöytäkirjaan on merkittävä vähintään 10 pelaajaa. Annoimme asiasta selvityksen Mestaruusliigan pääsarjaryhmälle. Perustelujamme ei kuitenkaan pidetty riittävinä vaan seuralle määrättiin 1500 euron sakko. Sakko on käsityksemme mukaan ensimmäinen vastaavasta rikkeestä annettu.

Osa pelaajista joutui jäämään pois alkukaudelle syntyneen otteluruuhkan aiheuttaman ylirasitustilan vuoksi. Katsoimme, että väsyneiden pelaajien loukkaantumisriski on suuri ja siksi päädyimme tähän ratkaisuun, jolla saimme palautumisaikaa sitä tarvitseville runkopelaajillemme. Lukumäärän alittuminen johtui lopulta seuran tekemästä inhimillisestä virheestä.

LiigaPlokin nuoret pelaajat esiintyivät Salohallissa hienosti ja saivat tärkeää kokemusta tulevia otteluja ja liigauraa varten.

Pahoittelemme tapahtunutta ja sen myötä monelle henkilölle aiheuttamaamme lisätyötä. Keskitymme tuleviin peleihin ja toivotamme kaikille terveyttä ja voimia Mestaruusliigan kevääseen!

LiigaPloki