LiigaPloki oli tyly emäntä eikä antanut mahdollisuuksia sarjanousija Puijolle, vaan otti selkeän 3-0 kotivoiton ja tärkeät pisteet kauden avauspelissään.

Puijo pysyi LiigaPlokin mukana ensimmäisen erän puoliväliin saakka. Erän hahmo Salla Karhu sai aloitusvuorollaan Kuopion vastaanoton sekaisin. LiigaPloki karkasi selkeään erävoittoon kun Maddie Palmer, Alexis Conaway, Elizabeth Field ja Yasmine Madsen tekivät tasaisen vahvaa jälkeä kotijoukkueen pistetehtailussa.

Toinen erä oli LiigaPlokin näytöstä. Karhun ja passari Taylor Lindbergin syöttöputket lamaanuttivat parhaan terän Puijon hyökkäyksistä. Kotijoukkue pelasi tasaisen vahvasti ja monipuolisesti.

Kolmas erä jatkui samalla kaavalla. LiigaPloki hallitsi peliä ja kontrolloi ottelua kaikilla lentopallon osa-alueilla. Selkeä 22-10 johto kaventui hieman erän lopussa. Puijon torjuntapeli onnistui pysäyttämään LiigaPlokin hyökkäyksiä, mutta lopullista kiriä se ei kuitenkaan saanut aikaan. Kolmaskin erä selkeästi 25-18 kotijoukkueelle ja koko ottelu erin 3-0.

Valmentajakommentit:

Alessandro Lodi, LiigaPloki: Ei ollut helppoa aloittaa sarjakautta, mutta tyytyväinen olen voittoon. Tänään pystyimme kontrolloimaan peliä, eikä Puijo päässyt riittävän lähelle meitä. Pelimme on kehittynyt kahden kuukauden aikana. Tasoa pitää kuitenkin nostaa tulevissa otteluissa.

Jukka Lehtonen, Puijo Wolley: Pääsimme avauserässä ajoittain LiigaPlokin ihon alle, mutta hyökkäystehomme (18%) oli heikko, mutta torjuntapeli oli ajoittain hyvää. Tavoitteet on vuoden vaihteen jälkeen olla parhaimmillaan.

Alexis Conaway, LiigaPloki: Mukava oli pelata avauspeli Pihtiputaalla, vastaanottomme toimi hyvin, omassa tekemisessä olisi voinut olla enemmän tasaisuutta.

Ella Autere, Puijo Wolley: Pelasimme hyvää peliä, eikä avauspeli jännittänyt. Harjoitellaan kovaa syksy, jotta olemme keväällä parhaimmillaan.

Palkitut:

LähiTapiola: 3/ Alexis Conaway, LiigaPloki 2/ Salla Karhu, LiigaPloki 1/ Taylor Lindberg
Pro Libero: Sini Koljonen, LiigaPloki