LiigaPloki-LP Viesti 1-3 (15-25,25-23,12-25,13-25)

Ottelun kaksi ensimmäistä erää LiigaPloki pelasi ajoittain hyvää peliä, mutta kolmannessa ja neljännessä LP Viestin vahva torjuntapeli yhdistettynä tehokkaaseen hyökkäykseen pehmitti kotijoukkueen.

Jukka Koskinen, LiigaPloki: -Pari erää pelasimme pirteästi, sen jälkeen LP Viesti oli parempi. Tämä peli oli hyvää harjoitusta meille tärkeämpiin peleihin. Toisessa erässä saimme aloitussyöttömme toimimaan ja voitimme sen tiukan taistelun jälkeen.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti: -Torjuntapelissä olimme selkeästi parempia 16/2 sekä hyökkäyspelissä. Jokaisen erän voitti tänään parempi joukkue. Taru Alhon (18/+15) tuleminen vaihtopenkiltä toisesta erästä lähtien auttoi meitä voittoon. Myös keskipelaaja Vera Klimovich (14/+14) pelasi hyvin, hän olisi voinut ansaita LähiTapiola-pisteitä. Tuomaristo oli tänään epävarma, kotijoukkue kärsi siitä enemmän kuin me.

Pelaajakommentit:

Vilma Ruuska, LiigaPloki: Kahdessa erässä pelasimme mukavasti, sen jälkeen tekemiseen tuli liikaa virheitä ja väsymys alkoi painaa.

Taru Alho, LP Viesti: Pihtiputaalla on mukava pelata. Meidän joukkue onnistui hyvin tänään torjunta- ja hyökkäyspelissä. Tour de Finland on sujunut hyvin, vaikka siinä on kaksi peliä jo takana ja runsaasti matkustamista. Hyvä joukkuehenki auttaa jaksamaan!

LähiTapiola pisteet:

3/ Taru Alho, LP Viesti 2/ Hillaelina Mäntylä, LP Viesti 1/ Vilma Ruuska, LiigaPloki

Parhaat pelaajat: LiigaPloki, Vilma Ruuska , LP Viesti, Taru Alho

Katsojia 305

LML:n tilastosivu