LiigaPlokin hyvä taistelu ei riittänyt, kausi päättyi

LP Kangasala-LiigaPloki 3-1 (22-25, 24-26, 25-15, 25-19)

LiigaPloki lähti kolmanteen puolivälieräotteluun räväkällä otteella ja varsinkin kovalla syöttöpelillä hallitsi ensimmäistä erää. Toisessa erässä Kangasala otti 11-7 johdon, mutta pihtiputaalaiset jatkoivat hyviä otteitaan ja olivat jo 18-23 johdossa. Kangasala tuli kuitenkin vahvasti mukaan ja vei erän lopun nimiinsä. Tilanteessa 22-23 Emma Ellisin lyönti tuomittiin Kangasalan hyväksi. LiigaPlokin protestointi torjuntakosketuksesta ei auttanut, vaan valmentaja Hakan Can Turanille annettiin keltainen kortti. Oliko tuo pallo ottelun kulminaatiopiste? Siinä hyvä kysymys.

Erän menetys näytti painavat LiigaPlokia ja kolmas erä menikin kotijoukkueelle selvin lukemin. Neljännessä erässä pihtiputaalaistet nousivat heikon alun jälkeen vielä 18-16 tilanteeseen, mutta Kangasala oli vahvempi ja vei otteluvoiton ja paikan välieriiin.

LiigaPlokin sarjasijoitus oli tällä kaudella seitsemäs. Kausianalyysi tulossa myöhemmin.

Hakan Can Turan, LiigaPloki: – Onnittelut välieräpaikasta Kangasalalle. Vastustajan hyökkäyspeli oli vahvempaa ja se ratkaisi ottelua. Muutimme hieman peliämme ja se toimi kaksi ensimmäistä erää hyvin.

LiigaPlokin parhaana palkittu Kaley Rammelsberg: – Todella pettynyt olo, mutta olen ylpeä joukkueestamme. Siitä miten taistelimme kauden aikana.

MVP: Kaley Rammelsberg, LiigaPloki.