LiigaPloki on tehnyt pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen keskipelaaja Jada Stackhousen (23v, 180 cm) kanssa. Sopimuksen myötä joukkueen kokoonpano on valmis. Mielenkiintoinen yhteensattuma on se, että yliopistosarjan jälkeen Stackhouse pelasi Perussa samassa joukkueessa (Latino Amisa) kuin LiigaPlokia kevätkaudella 2010 edustanut perulainen Mirtha Uribe.
Jadan terveiset:
”Olen innoissani saadessani olla osa LiigaPlokia! Pelattuani Cornellin yliopistossa ja sen jälkeen ammattilaisena Perussa olen täynnä intoa, kun saan jatkaa uraani Euroopassa ja pelata täällä Suomessa. Tunnen olevani tervetullut joukkueeseen ja tiedän että meillä tulee olemaan hieno kausi yhdessä. Toivon tuovani joukkueeseen energiaa ja joukkuehenkeä sekä kehittäväni taitojani joka kerta, kun astun kentälle! Go LiigaPloki!”

“I’m so excited to be a part of LiigaPloki! After playing volleyball at Cornell University and then playing professionally in Peru, I am so eager to play in Finland and continue to show my skills here in Europe. Everyone has been so wellcoming and I know that we will have a great season together.
I hope to bring high energy, great communication, and develop my skills every time I step on the court. Go team!”Jada
LiigaPlokin harjoittelee täydellä kokoonpanolla. Vastoinkäymisiäkin on ollut, sillä yleispelaaja Sara Piipon polvivamma pitää hänet sivussa pitemmän aikaa. Edessä on leikkaus ja kuukausien kuntoutusjakso.
Päävalmentaja Mikko Pesonen kommentoi joukkuetta:
Hyvä yhdistelmä on kasassa. Kehitysnälkäisiä nuoria ja tulevaisuuden tähtipelaajia samassa nipussa. Treeneissä on nähty jo nyt ihokarvoja nostattavia kovan luokan suorituksia, vaikka aikaa on vietetty vasta pari viikkoa yhdessä. Olen todella tyytyväinen joukkueen asenteeseen harjoituksissa.
Muutama viikko kun vielä hiotaan timantista särmiä tasaisemmiksi niin olemme valmiita syksyllä esittelemään menestystä janoavan Liigaplokin Mestaruusliigajoukkueen.