Viides puolivälieräottelu OrPo-LiigaPloki 3-1 (25-15, 25-10, 17-25, 25-21)

Ottelusarja OrPolle voitoin 3-2.

Ratkaiseva ottelu alkoi kotijoukuue OrPon komennossa ja ottelun alku olikin sen juhlaa. OrPolla onnistui kaikki ja LiigaPlokilla ei juuri mikään. Ensimmäinen 25-15 ja toinen murskaluvuin 25-10. Oriveden liikuntahallin käytävillä kuului pitkällä erätauolla jutustelua “peli on jo ratkennut”.

Kolmanteen erään LiigaPloki sai taisteluhengen päälle ja vei sen selvästi 17-25. Neljännessä erässä oli ja enteitä täysimittaisesta ottelusta, kunnes tassatilanteesta 18-18 OrPo siirtyi 21-18 johtoon.  Siitä hyvin taistellut pihtiputaalaisryhmä ei enää selviytynyt vaan OrPo karkasi erä- ja otteluvoittoon.

Kausi oli LiigaPlokille pelillisesti hyvä. Runkosarjassa joukkue sijoittui viidenneksi ja haastoi raivoisasti puolivälieräsarjassa runkosarjan kolmosen. Nuorten pelaajien kehitys meni hyvässä valmennuksessa eteenpäin ja tuleville kausille saatiin hyvää oppia.

Pihtipudas-salin yleisö sai nauttia  LiigaPlokin pelaajien ja valmennuksen tarjoamasta hyvästä lentopalloviihteestä  Kaikki tämä on ollut mahdollista toteuttaa yhteistyökumppanien, sitoutuneen talkooväen ja  erinomaisen yleisön  tuella. Sydämellinen kiitos kaikille! Uuden kauden rakentaminen on jo käynnissä.  Tavataan taas salilla!