LP-Vampula-LiigaPloki 3-0 (25-17, 25-16, 25-19)

Liigaploki Pihtipudas hävisi vieraspelinsä LP-Vampulaa vastaan 0-3. Ottelu lähti liikkeelle LiigaPlokin kannalta nihkeästi, kun LP-Vampula karkasi 8-2 johtoon. Tilanteessa 13-6  LiigaPlokin kapteeni Helena Elbaek loukkasi jalkansa ja joutui jättämään kentän, Vamman vakavuus selviää lähipäivinä. Pihtiputaalaiset kävivät kahden pisteen päässä tilanteessa 15-13, mutta erän voittajasta ei kuitenkaan ollut epäselvyyttä.

Toisen erän alku oli vielä tylymp, kun LP-Vampula karkasi 10-2- johtoon ja vei erän yhdeksän pisteen erolla. Kolmannessa erässä LiigaPloki kävi 6-8 johdossa, mutta hukassa ollut peliote ei kuitenkaan löytynyt. Erä ja koko ottelu puhtaasti kotijoukkueelle.

Kommentit: Anna Yefremenko, LiigaPloki. Teimme kovasti töitä tämän viikon harjoituksissa, sitten tullaan tänne ja pelataan paska peli. Pelaamisen taso pitää saada takaisin siihen, mitä osaamme.

Päävalmentaja Mikko Pesonen: Harjoitusviikko sujui hyvin, sitten pelataan surkea peli. Siihen päälle Helenan loukkaantuminen, ei ole paljon kertomista.