LiigaPlokin peli sakkasi Nurmossa

Jymy-Volley – LiigaPloki 3-1 (22-25, 25-16, 25-12, 25-23)

Nurmohalli osoittui jälleen LiigaPlokille vaikeaksi pelipaikaksi ja toisen kerran tällä kotijoukkue JymyVolley voitti ottelun 3-1. LiigaPlokin lähtöasetelmia sotki joukkueen kapteenin, hakkuri Anna Yefremenkon viime hetken poisjäänti pelaavasta kokoonpanosta, kun Nurmohallin pelikenttä vaihtui sairaalakäyntiin.  Ensimmäinen erä alkoi virheiden säestämänä ja Nurmo johti sitä jo 18-12, mutta LiigaPloki onnistui kääntämään sen itselleen.

Toinen ja kolmas erä oli kotijoukkueen selkeää hallintaa. Jymy pelasi vapautuneesti ja LiigaPlokilta ei onnistunut mikään. Neljännen erän 17-11 tappiotilanteesta pihtiputaalaiset heräsivät vielä taisteluun nousten 21-21 tilanteeseen, mutta voitto karkasi kuitenkin kotijoukkueelle.

Seuraava ottelu on perjantaina 24.2. Pihtipudas-salissa, kun LP-Vampula saapuu vieraaksi.

LiigaPlokin parhaana palkittiin passari Lena Napalkova.