Pihtipudas-salin tämän kauden ennätyssuurelle yleisölle tarjottiin lentopalloherkkua ennennäkemättömällä tavalla. LiigaPloki pelasi kotisalissaan kaikkiaan 15 ottelua. Voittotuuletuksiin niistä päättyi peräti neljätoista. Liigaotteluita kertyi yhteensä 28, Suomen Cupin otteluita 3. Voittosaldo 24, tappioita 7, joista kotisalissa vain yksi! Kiitokset myös vieraspelejä kiertämässä käyneille faneille.
Kauden alun kolmentoista ottelun mittainen voittoputki liigassa lisättynä kahdella Suomen Cup-voitolla tarkoittaa viittätoista peräkkäistä voittoa. Sellaiseen ei moni joukkue ole Mestaruusliigahistoriassa pystynyt. Joukkueen taistelutahdosta kertoo myös se, että yksitoista kertaa se joutui pelaamaan viisieräisen taiston voittaen ne kaikki!

Hyvä ote katkesi hetkeksi, kun joulukuun Hämeenlinna-vierailulla fortuna käänsi selkänsä. Samassa pelissä loukkaantuivat Salla Karhu ja Maddie Palmer. Sallan kausi päättyi akillesjänteen katkeamiseen ja Maddie oli viisi viikkoa sivussa jalkavamman takia.
Vaikeuksista huolimatta LiigaPloki teki seurahistoriaa voittamalla Suomen Cupin finaalissa 18.1. Tampereella LP Viestin eräluvuin 3-2. Tampereen lauantaipäivä oli muutenkin menestyksekäs Pihtiputaalle, sillä Santtu Raitala palkittiin vuoden raviohjastajana. Tätä tuplavoiton päivää juhlittiin Pihtiputaan kansanjuhlassa helmikuun toisena sunnuntaina.
Mestaruusliigan runkosarjassa sijoituimme kolmanneksi ja lähtökohdat kevään pudotuspeleihin olivat erinomaiset. Joukkue oli hyvässä iskussa täynnä peli-iloa ja taistelutahtoa. Loppuhuipennus jäi kuitenkin näkemättä, kun koronavirus pysäytti urheilutapahtumat maailmanlaajuisesti.

Katseet on käännettävä tulevaisuuteen ja uuteen kauteen. Voimavarana talkoolaisten ja seuraväen tinkimätön halu tehdä asioita yhdessä. Voimavarana Pihtipudas-salin yleisön kanssa eletyt unohtumattomat hetket. Voimavarana tahto mennä eteenpäin kuin mummo lumessa. Kauden päättyminen ennenaikaisesti pyrytti lunta tuolle taipaleelle, mutta syksyllä on tarkoitus taas viheltää uusi kausi käyntiin. Valmistelut ovat käynnissä ja ensimmäisiä uutisia on tulossa lähiaikoina. Tarvitsemme yhteistyökumppaneiden tukea ja kausikorttimyyntiä. Myymme maaliskuun ajan kausikortteja kampanjahinnalla. Ostamalla sen nyt autat kauden valmistelutyötä. Pelaajien pelipaidat tulevat huutokaupattaviksi. Voit huutaa suosikkipelaajasi paidan muistoksi ja samalla tukea toimintaamme.

Kiitokset yhteistyökumppaneille, pelaajille, valmentajille, yleisölle, talkoolaisille ja kaikille, jotka ovat upean kauden aikana kannustaneet meitä!

kampanja