LiigaPloki ja Pölkky Kuusamo kohtaavat Pyhäjoella

Pyhäjoen uusi liikuntahalli saa vihkiäisotteluunsa vieraita lentopallon Mestaruusliigasta, kun pihtiputaalainen LiigaPloki kohtaa kotiottelussaan viime kauden tuplamestarin Pölkky Kuusamon.

Ottelu pelataan lauantaina 4.3. klo 16.00 ja se huipentaa hirsirakenteisen liikuntahallin avajaisviikon.

LiigaPloki on pelannut aikaisemmillakin kausilla kotiotteluitaan vieraspaikkakunnilla. Nyt siihen tarjoutui ainutlaatuinen mahdollisuus Pyhäjoen avajaistapahtumassa.

Hankkeessa on toteutettu uusi 4324 m2 koulu 1-9 luokille 4324 m2 ja uusi 1664 m2 liikuntahalli. Rakentamisurakka aloitettiin kesäkuussa 2020 ja se valmistui tammikuussa 2023. Hankkeen koko on 14 milj.€ alv 0 % ja se on Pyhäjoen kunnan historian suurin hankinta.

Meillä on ollut kunnia saada rakentaa Pyhäjoelle huippuluokan puitteet sisäliikuntaan. Liikuntahallista tekee erityisen hirsiseinät sekä todella laadukkaat materiaalit ja oheistilat. Voimme olla kaikki ylpeitä lopputuloksesta. Tervetuloa kaikki läheltä ja kaukaa tutustumaan hienoon rakennukseen ja seuraamaan lentopallon naisten Mestaruusliigan runkosarjan huipennusta Suomen huipulta. Urheilu on parasta paikan päällä.

LiigaPlokille kiitokset siitä, että mahdollistaa hankkeelle arvoisensa päätöksen. Tämä tapahtuma on myös laji- ja urheilukulttuurin edistämistä parhaimmillaan ja on merkitykseltään paljon suurempi kuin yksittäinen ottelu, toteavat Pyhäjoen kunnanjohtaja Matti Soronen ja Rakennusliike Sorvoja Oy:n toimitusjohtaja Juha Sorvoja.

Rakennusliike Sorvoja Oy

Pyhajoen kunnat nettisivut

Otteluun järjestetään Pihtiputaalta bussikuljetus. Tarkemmat tiedot myöhemmin.

 

 

 

Otteluun järjestään bussikuljetus. Tarkemmat tiedot myöhemmin.