LiigaPloki-Jymy Volley, Pihtipudas-Sali perjantai 6.1. klo 17.00

Molemmat joukkueet avaavat kevätkautensa loppiaisperjantain pelissä. LiigaPlokin sarjasijoitus on tällä hetkellä kuudes ja Jymyn kymmenes. Marraskuun ottelussa nurmolaiset voittivat LiigaPlokin kotonaan erin 3-1 (25-19,26-24,27-29,25-21). Pihtiputaalaiset hävisivät tuon kamppailun pääosin tehottoman hyökkäyspelinsä takia. Tappiopelistä jäi varmasti revanssihenkeä loppiaisen otteluun.

Viimeisisissä kahdessa ottelussaan LiigaPlokin hyökkäystehot ovat parantuneet. Siitä osoituksena ovat voitot sarjajohtaja Puijo Wolleysta ja LP-Vampulasta. Nurmolla on alla kolmen pelin tappioputki, jonka se varmasti haluaa katkaista säilyttääkseen mahdollisuuden päästä pelaamaan keväällä pudotuspelejä.

Joukkueet ovat viettäneet ansaitun vajaan kahden viikon joulutauon. Kotijoukkue pääsee otteluun täydellä kokoonpanolla ja se käy innokkaana taistelemaan tärkeistä sarjapisteistä. Jymy Volley hankki syyskauden lopulla kokeneen serbialaisen hakkurin Ivana Radonjicin vahvistamaan ja monipuolistamaan Nurmon hyökkäyspeliä, joka on ollut syksyn ajan pääosin yleispelaajien Riikka Valkosen ja Netta Hyttisen varassa.

LiigaPlokin päävalmentaja Kim Buchwaldin ajatukset ennen kahden kotiottelun viikonloppua:

– Lopetimme vuoden 2022 vahvasti ja odotamme innolla jatkavamme pelin rakentamistamme vuonna 2023. Meillä on kaikki pelaajat valmiina, mikä tekee hyvää sekä harjoitteluun että myös peliin valmistautumiseen.

Luotan joukkueeseemme, en voisi toivoa parempaa tapaa aloittaa vuosi 2023 kuin kahdella kotiottelulla.
Meillä on liigan parhaat fanit ja olemme innoissamme voidessamme luoda hyvän tunnelman yhdessä heidän kanssaan.

Tiukka taistelu pisteistä alkaa klo 17.00 Pihtipudas-Salissa.

Otteluisäntänä Kuljetus Villman Oy