Loppiaisviikonlopun toinen vieras tulee Napapiiriltä

Otteluennakko LiigaPloki-Artic Volley sunnuntai 8.1.klo 17.00

LiigaPlokin loppiaisviikonlopun toisessa kotipelissä sunnuntaina vastustajaksi saapuu rovaniemelainen Artic Volley. Seura on aikaisemmilla kausilla pelannut nimellä Woman Volley. Seuran päävalmentajana toimii entinen virolaispassari Avo Keel, jonka uralta löytyy menestyksekkäät kaudet pelaajana Suomen liigassa sekä Viron miesten maajoukkueen päävalmentajana.

Artic Volley on satsannut tämän kauden pelaajahankintoihin. Joukkueen puolustusta johtaa mainio amerikkalainen libero Taylor Horsfall. Yleispelaajista tehokkain on ollut Megan Vander Meer (USA). Tärkeä rooli on ollut myös hakkuri Nelli Rantasella. Vahvan keskipelaajaosaston muodostavat australialainen Kara Inskip ja amerikkalainen Serana Bruin. Passipeliä pyörittää Roosa Rautio.

Joukkueiden ensimmäisessä pelissä LiigaPloki haki syksyllä makean 3-0 vierasvoiton Rovaniemeltä. Syyskierroksen jälkeen Artic Volley on ottanut viisi kolmen pisteen voittoa, vastaavasti se on jäänyt kahdeksan kertaa ilman pisteitä. LiigaPlokin lukemat ovat vastaavasti 2/ 4.

Pihtiputaalla on odotettavissa mielenkiintoinen ottelu, jossa taistellaan tärkeiden pisteiden lisäksi myös hyvistä asemista kevään pudotuspeleihin.

LiigaPlokin päävalmentaja Kim Buchwald ajatukset ennen Artic Volleyn peliä:

– Artic on ollut liigan epäonnekkain joukkue. Heillä on ollut paljon vammoja, mutta nyt he ovat vihdoin terveitä, joten odotamme täysin erilaista joukkuetta kuin viime kerralla, jolloin voitimme heidät 3-0.

– Sarjatilannekin näyttää ottelun olevan meille tärkeä, joten teemme kaikkemme saadaksemme voiton. Olemme erittäin luottavaisia pelin suhteen. Meillä on mahtavat Pihtiputaan fanit auttamassa meitä voiton saalistuksessa.

Otteluisäntinä Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi ja Metsätilat.fi