Suomen Cupin puolivälieräottelu Viitasaari-Areenassa päättyi LP Viestin ylivoimaiseen 3-0 voittoon. Erälukemat 11-25,19-25,12-25. Etukäteen LP Viestin viikonlopun tärkein peli Keski-Suomen kiertueella oli saada voitto Suomen Cupin puolivälierässä Pihtiputaan LiigaPlokista. Peli olikin salolaisten näytöstä. Viitasaarella pelatussa ottelussa LiigaPloki pystyi haastamaan vain ajoittain Salon, mutta libero Hillaelina Mäntylän johtamalla huippupuolustuspelillä se riisui LiigaPlokin aseettomaksi. Hyvän puolustuksen jälkeen passari Viktoriia Tuchashvili pyöritti LiigaPlokin torjunnan tuuliajolle.
Valmentajakommetit
Jukka Koskinen, LiigaPloki:
– Tänään vastaanottomme toimi, mutta hyökkäyspelissä ja torjunta-puolustuspelissä jäimme selkeästi vastustajalle. Iso ero oli vastustajan tekemiseen.
Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:
– Paljon parempi peli oli tänään kuin eilen. Tämä Suomen Cupin ottelu oli meille syksyn tärkein peli. Homma toimi hyvin. Laadukasta tekemistä oli erityisesti Hillaelina Mäntylä upeilla puolustuksilla ja joukkueen torjunta- ja hyökkäyspelillä. Ei mitään moittittavaa joukkueen pelaamisessa.
Pelaajakommentit
Vilma Ruuska, LiigaPloki:
– Tänään toimi vastaanotto, mutta muilla osa-alueilla Salo oli selkeästi parempi.
Hillaelina Mäntylä, LP Viesti:
– Hyvä tulos, hyvä peli jatkoa ajatellen. Toimiva torjuntapeli helpotti puolustamista.

Palkitut: POP pankin palkitut: Elizabeth Field, LiigaPloki ja Hillaelina Mäntylä, LP Viesti
Viitasaaren Yrittäjät: Vilma Ruuska, LiigaPloki ja Pauliina Vilponen, LP Viesti.
Parhaat pisteiden tekijät:
Tamara Kmezic 12/-2, Field 5/+3 Ruuska 4/+1. Anniina Matalamäki 4/+1
Vilponen 15/+12, Noora Kosonen 8/+7, Vera Klimovich 8/+7
Yleisöä 282

Juttu LML:n sivuilla