M-Mainos & Tuote Oy ja LiigaPloki tiivistävät yhteistyötä 

M-Mainos & Tuote Oy ja LiigaPloki ovat solmineet yhteistyösopimuksen tulevalle Mestaruusliigakaudelle. M-Mainos & Tuote Oy toimittaa kotipelien näkyvyyselementit ja otteluohjelmat sekä tekee osan asupainatuksista. Yhteistyö mahdollistaa myös fanituotevalikoiman laajentamisen. 

M-Mainos & Tuote Oy:n toimipaikka on Pihtiputaalla, josta se palvelee asiakaskuntaa ympäri Suomen. Mainostoimiston tiloihin avataan kädentaitoihin painottuva myymälä 1.10. Myymälässä on tarjolla mm. erilaisia lankoja ja askartelutarvikkeita. Vaikka toiminta laajenee, on kaikki mainostoimiston palvelut ja tuotteet yhä tarjolla. Mainostoimiston tuotteita ja palveluita meillä ovat mm. tekstiilipainatus, erilaiset kyltit ja tarrat, painotyöt ja graafinen suunnittelu. Tekstiilien osuutta on pyritty kasvattamaan. Meiltä löytyykin nyt monia malleja eri tekstiileistä, sovituskokoineen.  

-Haluamme olla mukana tukemassa paikkakunnan elinvoimaisuutta sekä lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Meille oli itsestään selvää, että pihtiputaalaisen lentopallokoulun kasvatti Inka Siekkinen on yrityksemme kummipelaaja, toteavat helmikuussa M-Mainoksen yrittäjävastuun ottaneet Suvi Pirttikoski ja Laura Puurula.

M-Mainoksen nettisivut