LiigaPlokin muutaman ottelun mittainen alavire sai jatkoa tänään Kangasalan Pitkäjärvellä, kun kotijoukkue vei täyden pistepotin tylyin 3-0 (25-14,25-19,25-18) numeroin. LP Kangasalan voittoa helpotti LiigaPlokin valtava virhemäärä, yhteensä 39!  Pahiten paleli vastaanotto, jossa suoria virheitä tuli 14. Tilastolllisesti ainoastaan torjunta oli Plokilla vahvempi (5/2).

Ottelu alkoi Kangasalan komennossa, eikä pihtiputaalaiset päässeet ensimmäisessä erässä kunnolla pelijuoneen kiinni. Toinen erä ei alkanut sen paremmin, kun LP karkasi 6-1 johtoon. Iida Etelän syöttövuorolla LiigaPloki kuitenkin nousi johtolukemiin 8-10.  Johto oli parhaimmillaan jo 11-16, mutta sen jälkeen Kangasala hivuttautui pikkuhiljaa rinnalle ja ohi  vieden erän selkeästi 25-18. Kolmannessa erässä oltiin vielä tasatilanteessa 18-18, mutta sen jälkeen pistesaldoon saatiin vain yksi lisää erän päättyessä 25-19. Jollakin tavalla kuvaavaa illan pelille oli, että kolmannen erän viidestä viimeisestä pisteestä LiigaPloki lahjoitti Kangasalalle 4 omilla suorilla virheillään. Tämän päivän virhemäärällä kun ei lentopallo-ottelua yksinkertaisesti pysty voittamaan, se on armoton fakta. Nyt onkin kova työmaa edessä, sillä joukkueen peli on saatava vähintään sille tasolle, kuin se oli sarjan alun peleissä.

Otsikkoa mukaellen, iltapäivä Kangasalla oli marraskuisen harmaa.  Kaukana oli Pirkanmaan maakuntalaulussa mainittu “Kesäpäivä Kangasalla” ainakin LiigaPlokin mielestä.