Blogi

Huhhuh!
Eilinen voitto varmisti meidän välieräpaikan tälle kaudelle! Oli aikamoista vuoristorataa, tuli loistavia pisteputkia ja toisaalta taas hirveitä virheputkia, mutta mikä tärkeintä niin saatiin se kolmas VOITTO! Ei tarvitse enää lähteä Kuusamoon ratkaisemaan välieräpaikkaa viidenteen otteluun vaan meillä on vapaapäivä. Välieriin täytyy saada peliä tasaisemmaksi ja omat virheet minimiin niin HPK on aivan voitettavissa. Viikon päästä alkaa taistelu finaalipaikasta!

Aikamoista haipakkaa kun joka toinen päivä pelataan, tässä testataan kenen kantti kestää pisimpään!?? Nyt palautellaan väsymykset pois kropasta ja kohti uutta taistelua ensi viikolla.

Pihtiputaalaisena täytyy sanoa että voi olla ylpeä kotiyleisöstä, meillä on aina ihan huima kannustus jokaisessa pelissä, jatkakaa samaa rataa! :) Muistan myös junnuna ollessani pallotyttönä liigapeleissä saaneeni kylmiä väreitä voitettujen pallorallien kannustuksista.

Kausi alkaa olla loppumetreillä, joten eiköhän oteta näistä viimeisistä hetkistä kaikki irti ja nautita siitä mitä lentopallo voi parhaillaan antaa sekä meille joukkueena että faneille ja taustajoukoille. ?

Aurinkoista kevättä kaikille! 

Ps. Laittakaahan keltaista väriä myös katsomoon lisää! Vaikka sitten pääsiäisen kunniaksi!

#12 Ansku

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 22-23

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy kotiotteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 22-23

Kertalippu runkosarjan otteluihin 15,- (aikuiset) 7,- (12-17 vuotiaat)

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2022 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95