LiigaPloki on tehnyt pelaajasopimukset Roosa Päykkösen ja Sara Piipon kanssa. Lahjakkaat 17-vuotiaat yleispelaajat opiskelevat Pihtiputaan lukion lentopallolinjalla.
Kausi on -02 syntyneelle 176-senttiselle Roosa Päykköselle toinen LiigaPlokissa. Viime kaudella hän edusti LiigaPlokia 18 liigaottelussa ja oli voittamassa Suomen Cupin mestaruutta. Lisäksi hän oli Plokin 1-sarjajoukkueen kantavia voimia. Roosan kasvattajaseura on Savonlinnan Ajo.

Roosa Pykknen

Roosan terveiset: – Kiva päästä jatkamaan tutulla paikkakunnalla ja Mikko on tuttu valmentaja koko Pihtipudas-ajaltani. Odotan innolla, mitä ensi kausi tuo tullessaan.

Sara Piippo on ikäluokan -02 lahjakkaimpia pelaajia. Viime kaudella Piippo, 172 cm, pelasi Plokin 1-sarjajoukkueessa ja B-tytöissä sekä kasvattajaseuransa Kiuruveden Luomu-Wolleyn A-tyttöjoukkueessa ja 2-sarjassa. Sara oli voittamassa nuorten maajoukkueessa 2018 U17 NEVZA:n (Pohjois-Euroopan alue) mestaruutta Tanskassa ja 2019 SM-pronssia Plokin B-tytöissä.

Sarajulkaisu2
Saran terveiset: – Olin tosi positiivisesti yllättynyt, kun Mikko tuli ensimmäistä kertaa juttelemaan sopimuksesta. Odotan innolla tulevaa kautta Mikon valmennuksessa, hyviä treenejä, hyvää yhteistyötä valmentajien kanssa ja totta kai suurta kehitystä pelaajana.

Päävalmentaja Mikko Pesosen kommentit: -Nuoria lupaavia lukion lentopallolinjan pelaajia mukaan rosteriin. Roosa oli jo viime kaudella totuttelemassa Mestaruusliigan rytmiin. Uskon hänen ottavan askeleen eteenpäin ja taistelevan tasapäisesti pelipaikasta.
Saran otteita olen seuraillut muutaman vuoden ja nähnyt hänen potentiaalinsa. Uskon, että nyt on sopiva hetki nousta mukaan liigarinkiin. Nyt treeniä hyvällä asenteella ja kokeneempien pelaajien haastamista, niin hyvä tulee!
Tervetuloa molemmat joukkueeseen!