LiigaPloki-Nurmon Jymy 0-3 ( 17-25,22-25,24-26)

Nurmon Jymy jatkoi edellisen viikonlopun hurmosta kaatamalla ensi kertaa tällä kaudella LiigaPlokin Pihtiputaalla. Jymyn pelissä näkyi joukkueen virheettömämpi pelaaminen ja henkinen hyväolo. Kotijoukkue ei päässyt peliin mukaan kuin kolmannessa erässä. Jymyn voitto merkitsi sitä, että joukkueiden välinen piste-ero on enää kolme pistettä LiigaPlokin hyväksi.

Valmentajakommentit:

Jukka Koskinen, LiigaPloki:- Nurmo pelasi tänään virheettömästi. Emme päässeet kunnolla haastamaan heitä. Jymy ansaitsi voittonsa. Eiliseen Hämeenlinna-peliin verrattuna aloituksemme ei toiminut eikä pelin rakentelu.

Jari Tuomela, Nurmo:- Kova treenaminen alkaa näkymään, meillä on liigan paras fysiikka. Toivottavasti voittoputki jatkuu. Valitettavasti yleispelaaja Hilkka Hujasen pelikausi on ohi, joten jouduimme hankkimaan uuden pelaajan Carina Hoffin, joka pystyy pelaamaan hakkurina ja keskipelaajana, tänään oli uudessa yleispelaajan roolissa.

Riikkaliisa Kärkkäinen, LiigaPloki: – Tänään ei saatu fiilistä päälle. Kolmannessa erässä pääsimme jo paremmin peliin, mutta se ei kantanut loppuun asti.

Anniina Keinonen: Nurmon Jymy:- Meillä oli sopiva rauhallisuus tänään pelissä. Voiton takana oli hyvät aloitukset vähillä virheillä ja erinomainen vastaanotto.

LähtiTapiola: 3/ Andie Malloy, Jymy, 2/ Anniina Keinonen, Jymy 1/ Elizabeh Field, LiigaPloki

Palkitut. LiigaPloki: Elizabeth Field , Nurmon Jymy: Andie Malloy

Jompen Koneen Veikon Tähti: Riikkaliisa Kärkkäinen

Parhaat pisteiden tekijät:

LiigaPloki: Jeane Horton 14/+5, Elizabeth Field 10/+9, Riikkaliisa Kärkkäinen 9/+3

Nurmon Jymy: Andie Malloy 19/+16, Maja Krljc 13/+5, Lydia DeWeese 9/+7

Yleisöä 248

Otteluisännät: Yrittäjäliiga ja Kohiwood Oy