LiigaPloki-LP-Vampula keskiviikkona 23.11. klo 18.30 Pihtipudas-sali

Keskiviikkona on odotettavissa kova kamppailu kahden nousukuntoisen joukkueen välillä. LiigaPloki ja LP-Vampula ovat molemmat ottaneet viidestä viime pelistään kahdeksan pistettä. LP-Vampula on parantanut otteitaan nahkean alkukauden jälkeen. Viimeisimmässä, LP Viestiä vastaan pelaamassaan vieraspelissä  se hävisi kahden voittoerän jälkeen niukasti 3-2. Sitä ennen LP-Vampula kaatoi kotonaan Lentiskerhon, ArVon ja JymyVolleyn.

LP-Vampulan kovimmat pisteiden tekijät ovat olleet bulgarialaiset yleispelaajat, pistepörssin 9. Kristiana Petrova (132 pistettä), ja Iveta Stanchulova 12. (127 pistettä). Kotijoukkueesta korkeimmalla (10.) on puertoricolainen yleispelaaja Dariana Hollingsworth.

LP-Vampulan aloitusseitsikkoon kauden aikana noussut hakkuri Teija Vuorenmaa johtaa liigan ässätilastoa (22 ässäsyöttöä). Kanadalainen keskipelaaja Vanessa Jarman on ollut selkeä vahvistus joukkueelleen. Liigan vastaanottotilastossa LiigaPlokin Dariana Hollingsworth on yleispelaajien paras neljännellä sijallaan.

Odotettavissa on jännittävä ja mielenkiintoinen ottelu, jossa tärkeässä roolissa ovat joukkueiden päivän tekemisen taso ja henkinen kovuus. Jaossa on tärkeitä sarjapisteitä.

LiigaPlokin päävalmentajan Kim Buchwaldin kommentit ennen LP-Vampula peliä:

-Pääsemme jälleen pelaamaan kotikentällä arvostamamme mahtavan kotiyleisön kannustustamana.

-Pelitasomme on parantunut viimeisten viikkojen aikana. Lähdemme peliin luottavaisin mielin.

– Olisi typerää olla tunnustamatta, että tämä ottelu on erittäin tärkeä. Tämä on kuuden pisteen kamppailu.

LiigaPloki/Tiedotus