LiigaPloki-Pölkky Kuusamo sunnuntaina 13.11. klo 17.00 Pihtipudas-sali

Hallitsevan Suomen mestarin Pölkky Kuusamon ja LiigaPlokin ottelu on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella. Lähes täysin uudistunut vierasjoukkue on seitsemän liigapelin lisäksi jo ehtinyt pelaamaan Mestareiden liigan karsintoja.

Viime kauden mestarijoukkueen runkopelaajista jatkoi libero Sanna Häkkinen, joka on suuressa roolissa tälläkin kaudella. Brasilialainen hakkuri Julia Azevedo on ollut Pölkyn tehokkain pisteiden tekijä. Amerikkalainen keskipelaaja Cara McKenzie valittiin Mestaruusliiga lokakuun tähdistöön.

Kotijoukkue LiigaPloki palaa kolmen vieraspelin jälkeen takaisin tuttuun Pihtipudas-saliin. Pitkän tauon jälkeen on mielenkiintoista nähdä kuinka kotijoukkue pystyy haastamaan viime kauden tuplamestarin. LiigaPlokin terveystilanne on parantunut ja se pääsee näyttämään tämän hetken osaamisensa vahvasti kannustavan kotiyleisön tukemana.

LiigaPlokin päävalmentaja Kim Buchwaldin ennakkotunnelmat:

– Odotamme peliä innolla päästäksemme taas pelaamaan mahtavan kotiyleisömme eteen. Kausi on vielä alussa ja jatkamme jokapäiväistä työtämme parantaaksemme esityksiämme. Emme stressaa peliä, vaikka emme ole tällä hetkellä sarjan kärjessä. Tiedämme, että on tärkeää kehittyä yksilötasolla ja joukkueena, sitten tulokset tulevat parhaiten esiin. Ottelu hallitsevaa mestaria vastaan on loistava testi siitä, kuinka pitkälle olemme edenneet.

-Meillä on todistettavaa Nurmo-pelin jälkeen, missä emme esittäneet parasta osaamistamme. Olemme valmiita tekemään mahtavan ottelun yhdessä fanien kanssa.

Ottelua isännöi LiigaPlokin pitkäaikaisin kummiryhmä, Team Ventti. Nimi muotoutui ensimääisellä kerralla osallistujien määrän mukaan, kun venttiläisiä oli 21. Nyt ”kummiosuuksia” on jo lähes 50. Team Ventin kummipelaaja on puertoricolainen Dariana Hollingsworth.